SOMMAR !

Nu ni vänner ser allt ut att ha kommit till sin rätta, strålande väder och jag är frisk !
Har spenderat dagen i solen så klart. mäkta varmt men har fått rätt bra färg, gillar't !
Imorgon ska jag på stan.. need som stuff for Öland ! Åh taggad, röj ! Efter stan blir det arbete så funderar på att tajma in så jag kan åka direkt från stan till jobbet, skulle ju vara perfaberfa !

Just nu känner jag mig väldigt underlägsen.. jag är ensam hemma i ett väldigt stort och tomt hus.. mamma och Anders drog till Oskarshamn, de ska titta på en husbil i Kalmar imorgon för idag sålde vi vår ! Tur i oturen, men boendet på Öland löstes ändå, gutt ! Anyway.. somnade väl halv 7 imorse och gick upp vid 10 vilket innebär att jag är en aning trött just nu och dörför ska jag sova !



Hörs då !


söndag ?

Goddag kära läsare !

Jag ska bege mig till jobbet om cirka 1 timme.. på cykel så klart. Är lite skeptisk till detta eftersom himlen tycks ha öppnat sig i detta nu och Gud valde att släppa ner regndroppar stora som ärtor, känner itne för att cykla längre. Det är i såna här lägen körkort skulle sitta fint. FYFAN VAD DET REGNAR, helt sick, tror fan det haglar också.. går man ut i det här vädret bör man vara utrustad med en skottsäker hjälm, därmed basta !

Fan va nice, nu fungerar inte tv:n heller, bra där.. där försvann min underhållning. Är i full gång med att se Mommy's boys, så jävla bra ! Det är helt stört..men ändå så bra. Mammorna är rent utav rätt patetiska, i vissa lägen, annars jättegulliga. Vet inte hur det går ihop sig. Dock panik om jag träffade en kille med en sån mamma, en mamma who can't let go.. så att säga.

Anyway, nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, vilket var att glo och sen ska jag väl rulla till Konsumbutiken för att plocka lite varor och agera kassörska. Hoppas det har slutat regna, please ?

På återseende fanz !

lördag ?

Time for work soon !
Längtar redan till 22:15 - finito

/M

TORSDAG

God morgon myror !

Igår arbetade jag 17-22, var hemma vid halv elva och gick sen upp vid halv fem.. Stefan hämtade mig och klockan 6 var vi i Norrköping. Bara te o sätta igång med arbetet. Var förjävla trött när jag sen kom hem idag så tog självklart en liten powernap på ungefär 2 timmar, ljuvligt !
Nu är det strax dags för käk, krubbkrubb mumma !

Jag åker till Öland nästa vecka, vet ni hur sjukt taggad jag är ! SICK
Förövrigt måste jag bara säga hur jävla trött jag är på Alexander Rybacks schlagerdänga "Fairytail", så jävla dålig och den spelas på radion JÄMT, döda mig ! Dessutom är han ju så löjligt ful, förlåt men ne, jag är bara irriterad på låten och därmed även människan !

Hallå ?




/M

BINGO !

HALLÅ I STUGAN !

Jag är så jävla glad just nu ! Hell yeah, ibland lönar det sig att spendera lite kvalitets tid med sin mor. 
Jag Madelene Andersson kammade hem hela 8000 svenska kronor på sista bingospelet.. full jävla bricka på Superbingon ! Varken jag eller mor kunde tro att detta var sant.. jag fick panik, blev en aning stel så min mami ryckte in och bokstavligen la sig på tutan ! Halleluja, sommarn är räddad ! Visst jag jobbar, men vafan, sista sommarlovet gott folk.. ska njuuuuuta ! Kirrat hela 2 veckors semester också, inte illa för att vara sommarjobbare va, vavavavava ?
Nu jävlar är ni avundsjuka så det står härliga till. Men nej bebisar, ni ska glädjas med mig.. var nära till bingo på många spel idag.. men fan i mig så var det såklart någon annan gamling som fick ta del av dom pengarna. Men.. inte högsta vinst, för den tog jag ! Känn på den ruggugglor och pittgubbar !

Nu kan jag verkligen köpa en ny mascara, glad ! Ska göras imorgon !

WÖÖÖHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ !

Här är min fina bricka .. dock något trasig eftersom mamma kastade fel, men hon har tejpat ihop den så fint. Ursäktar röran med ringar och så, men var väldigt trött och hade mer eller mindre gett upp så jag bara a, ja ni ser.




HALLELUJA PRAISE THE LORD !

JAAAAAAAAAAAAAAAAA ! FYFAN SÅ JÄVLA GLAD ! ÄNTLIGEN ÄR GUD MED MIG. JAG ÄR BÄST BÄST BÄST INGEN PROTEST ! WÖHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

LYCKADES INSTALLERA FLASH PLAYER EFTER MÅNGFALDIGA FÖRSÖK, STOLT TJEJ, SKULLE GÅTT IT... SÅ JÄVLA TEKNISK !

WEHÖÖHÖÖÖÖÖUUUUÖÖ !!!

SOMMARLOV

Igår var det avslutning och student.. svårt att undgå !
Vid nio tiden fikade klassen i skolan, fikat bestod av melon och vindruvor ?! Vilken besvikelse.. men fick en glad överraskning när jag fick mina betyg istället.
Efter fikat gick vi till Stångebrohallen där det vankades konsert och ett himla massa jubel från treorna. Sen åkte min mor, jag och Anders in till stan och fikade, mumma ! Blev mer fika och framförallt gratismat när jag vid tre tiden åkte till Timpa.. bjöds på en för jävla go tårta !
Hann hem en väldig snabbis efter besöket hos Tim, blev upphämtad av Lisa and Jannebanan, vi drog en vända hem till Liz boning för lite klädbyte sedan bar det av till Mjölby för lite gossip med några tjejer. Vid 23 tog jag och Lisa tåget till Linkan igen och drog en runda på Ågatan, lite coola. Var tänkt att vi skulle käka men det blev godis istället.. funkade ju det också dock.
Hemma vid 1 och kort därefter kom John Blund, oj vad jag sov ! Skönt att inte göra något speciellt, mår ju heller inte toppen så.


Har precis avslutat middagen med familjen, bror och Petra är här.. haha fyfan vad jag har garvat, skönt att komma på lite bättre humör än tidigare idag.
Nu: TV !


/M

090611

Hej bloggen.. haha va ? Skoja

Hallå mina fanz !
Idag är läget sämre med mig .. förkylningen tycks inte ge sig utan dom små baciluskerna far runt som aldrig förr.. poor me !
Imorgon är det skolavslutning, ska ju absolut firas.. men sjuk som ett svin, bähä ! Men jag proppar väl min lilla kropp med Alvedon och sen är jag fit for fight.
Dagen tycks se ut som så:
Samling i skolan, fika med klarren och betygsutdelning.
Konsert och se på fulla studenter i ishallen.
Runt 11:15 ? Studenternas utspring.. ska gratta några pojkar och flickor då.
Vid 15:00 gratismat hemma hos Tim + efterrätt.. okej ska väl typ "GRATTIS TIM!!" lite hyseriskt också.
På kvällskvisten ev. mat hemma med familjen.. sedan fest med tjejerna i storstaden Mjölby.


Hoppas jag överlever morgondagen ! Önska mig lycka till !

Just det.. så var det dilemmat med kläder.. what to wear !? Regn ? Döda mig.. då spricker ju allt.

NATTI BEBISAR


090610

Jag är sjuk vänner ! Det känns som någon har bankat något väldigt hårt i mitt huvud hela natten och även lagt in någon typ av tegelsten som far runt när jag rör skallen.. min hals är väl lite bättre än i morse då jag knappt kunde tala.men gör fortfarande väldigt ont, och hostan har lagt sig en aning. Men det dröjer väl inte länge till så vips kommer en hostattack !
Har inte orkat göra någonting idag, spenderat nästan hela dagen i min säng, har bara varit uppe och ätit.. haha, MAT !

Imorgon funderar jag på om jag kankse ska ta mig till stan och handla en tröja jag suktat efter ett tag, men mår jag så här kommer det nog inte ske.. tyvärr. Vetefan vad jag ska ha på mig på avslutningen då ? Lär knappast bli kjolväder.. ne just det ! Fuck.. men blir nog klackar för att höja finfaktorn.


Nu ska återgå till mitt tv-tittande, såg precis Girls of the Playboy Mansion, redigt jävla bra program, dock blev en del killar överraskade.. får inte tjejer se det eller ? say what ...

TJARRÅ SMÅ KIZZEKATTER

HÅLL I HATTEN - UPDATE !?

GODENMORGEN !

Cirkus 1 vecka och 4:a hela dagar har gått sedan senaste update ! Ber så hemskt mycket om ursäkt.

Idag gick jag upp med tuppen, men förgäves, började visst 11. Har nu insett att jag måste börja lyssna lite bättre i skolan och inte förlita mig på att mina kära vänner ska hålla reda på allt åt mig !
Så här på morgonkvisten har jag ätit en mycket festlig frukost, gjort mig i ordning för school och läst tidningen as usual. Just nu sitter jag in tha vardagsrum med en något irriterande katt med sopranstämma till jam ? Vill bara förtydliga att Sixten är en pojke. Oj ! Panik nu har han damp och vill verkligen gå ut.. bryr jag mig ? Nej, han får gå ut när jag ska gå, or..k..aaa...r. in.. t...e... re...s..a mig !
Anyway my firends. Nu ska jag strax bege mig till skolan för lite fika med klarren.. tyvärr inget volleyboll väder, synd ! Så vi får hålla till i någon av skolans fräscha lokaler, heja ! Hatar förövrigt detta väder som säkert många andra svenska medborgare gör.. give me some sol ! Typ fredag skulle passa bra ?

Efter skolan får vi se var vandringen tar mig, antaglien hem till en säng anpassad till en trött maddeflojn.
Ikväll, 6 a'clock = husvisning ! Wöhö !

SEE YA LATER ! /M

RSS 2.0