CAN I SEE A TOMORROW ?

Jag avskyr när folk bråkar och jag finns i närheten. Det drar upp så mycket från det förflutna och jag vill bara försvinna. Jag försöker göra allt för att inte lyssna och koppla bort det hela. Men det är inte så lätt när man bara befinner sig en bit bort. Det knyter sig i magen och jag vill bara skrika att det inte är okej, men jag biter ihop. Som jag alltid gjort.
Det verkar aldrig ta slut. Samma sak varje gång även om det inte var så farligt. Men jag vill inte bli indragen.


THREE WORDS; NEVER GIVE UP

Kryssningen, haha ja den får la tala för sig själv ! Sjukt rolig ! Men måste säga borta bra men hemma bäst. Var redigt jävla skönt o komma hem igår. Dock fick man direkt packa om igen för idag bär det av till Eskilstuna. Klockan 14:05 går tåget och jag är framme 15:50. Jag har hur mycket kläder som helst med mig och jag har packat i zebrarandig resväska, guligt inte sant ? Aja ska snart gå till bussen i vilket fall, kul o åka buss men men vad gör man inte när päronen jobbar och Fredrik sover i en evighet ? Ska bli skönt o komma bort den här veckan och få umgås lite med min älskade pappa. Honom saknar jag varje dag ! Känns bra att det blivit sådär bra mellan oss igen. Det är jag väldigt glad för.
Den här veckan ska bara handla om mig, jag har en del och tänka över och den här veckan ska jg börja mtt nya liv ? Förhoppningsvis. Ingen vet vad det innebär men det gör jag.

Jag har en sån där konstig känsla i kroppen nu igen. Men jag vill inte ta upp något här. Det är inte nödvändigt.

Jag saknar Linn !


I WILL NEVER BE A STEPPING STONE

just nu hatar jag dig ?


HEJDÅHEJDÅHEJDÅ

ibland vill jag bara försvinna !
hejdå

THIS IS THE LIFE

Idag är jag as trött.
Igår var vi i Stockholm vilket var väldigt trevligt :)
Snart ska jag pallra mig till Folkungaskolan :(
Jag har redovisning idag.
Ikväll måste jag packa.
Biljetter till Stockholm och Eskilstuna måste bokas.
Jag ska chilla järnet ikväll !
Ikväll är det Idol.
Idag är jag återigen as trött
(tack SJ för att ni är så duktiga på att passa tider)

/M

INGA ORD KAN BLI FÖR STORA, VAD HAR JAG ATT FÖRLORA ?

Asså vafan. Det är inte en bra känsla jag har angående provet idag. Känns som att jag har missat en massa fakta fastän jag har cirka 50 sidor anteckningar ? Men jag få väl hoppas på det bästa, ska bli redigt jävla skönt och ha det överstökat iaf. Skolan tar kål på mig, man mår ju dåligt ?! Kul att jag måste plugga ikväll också ? Ne, tror inte det ? + fixa saker till imorn ochj ag vet inte vad. Panik, var tar veckorna vägen ?

Ne ska slappa ett tag innan jag drar till skolan, bussen går om en halvtimme ? Jag lyckas jämt vara så jävla snabb när jag inte behöver eller alltså aa ?



/M

HISS OCH DISS

Idag hissar jag Fredrik Svensson, min "broder" så att säga. Imorse var Madelene smidig och försenade sig något, dessutom hade hon planerat att cykla till skolan. Dum idé, eftersom det regnade ute, vad tänkte jag egentligen ? Det är höst dumhuve ! Men i alla fall det som jag ville komma till var ju själva hissningen och jag vill hissa det faktum att Fegge skjutsade mig till skolan imorse , klockan kvart i 10 trots att han sov gott och skulle jobba senare osv. Snäll !
Tack Feggis !

Jag kommer tyvärr dissa en del av min skolan idag. Just nu är jag väldigt trött på att skolan jämt ska vara så sjukt dåliga på att informera oss elever. Man får varje gång som en lärare har uteslutits själv ta reda på det ? Eh, okej ? Och dessutom är jag jätte trött på att det är just vår klass danslektioner som går bort !!!!!!! Trött, trött, trött !!!!! Och så var det med det.

Hej hå :)

I WILL SURVIVE

Dagen har fan bara bestått av plugg och en rad onödiga lektioner ? Ska det fortsätta så här kan jag lika gärna skita i skolan ! Känns ganska meningslöst att gå till skolan om vi aldrig ska ha en seris lektion ?
Men men, nu är jag iaf klar med historian, får hoppas att det går bra imorn annars kommer jag bli så jävla arg på mig själv, gjort allt i onödan känns det ju som då.

Men imorn ska jag köpa nya jeans och en väska, puss på det ! Och nu är det verkligen inte långt kvar till varken Stockholm eller kryssningen. Längtar järnet, och efter det ska jag ha en toppen vecka i Eskilstuna. Känn på den !

Något mer som hänt idag ? Jajemen det kan man allt säga, men det är fortfarande hemligstämplad information, men tids nog ska ni nog få reda på det ! :)

Ps.Efter imorn vill jag aldrig merhöra talas om Sveriges kungar, adeln och allt som har med Linköpingsblodbad att göra, tack !

/M

I'M KIND OF CONFUSED, BUT I HAVE A GOOD FEELING ABOUT THIS

STÖRT VAD SEG JAG ÄR I HUVET !
Hade behövt plugga ännu mer men ingen ide när man känner att det bara går utför och ingenting fastnar, fortsättar imorn. Hatar som sagt skolan, tur att jag inte har några som helst planer på att bli mäklare eller något liknande, puh ! Fem år till i skolbänken efter gymnasiet är inte ritkgit min grej (y)

Jag har kollat på Färjan idag, haha. Ganska så dåligt egentligen, om man tänker efter lite, vafan är det för skit ? Men ändå så lockar det på något sett, på något sett finner jag det roligt och underhållande, konstigt kanske ? 
Men nu är det inte långt kvar heller, tills jag får får supa mig redlös och have som fun med min bästaste vän ! Kul ska det bli, kul ska vi ha, som precis alltid.
Har ni förresten någon gång tänkt på att man är himla lyckligt lottad ibland. Att man har en vän som man vet alltid kommer finnas där, vad man än gör i livet. Anna är en sån vän. Hon är den som jag kan luta mig mot när något är fel eller den som kan glädjas med mig när någonting går bra och som jag kan vara där för på precis samma sett. För jag gör nästintill  vad som helst för den kvinnan ! Bäst är hon ! Och jag släpper aldrig taget om henne.
Nu kom jag förresten på att ett samtalsämne kan mynna ut till så mycket annat, fascinerande om ni frågar mig.

Nu ska jag nog sova för nu pratar jag mest bara strunt och det kommer upp det ena efter det andra i huvet på mig.
Men förövrigt har det varit en riktgit rolig dag. Historian slog nog allt, we like dirty talk. 
Jag tycker dessutom väldigt mycket om street, riktigt kul även om jag inte är den bästa på't. Men övning ger färdighet.
Har även fått svar på mejlet jag skickade igår vilket är ganska hemligt än så länge, men det var ett positivt svar jag fick.
Men skulle inte jag sova ? Jo !
Godnatt alla mina läsare 100 läsare ?



/M

TAKE ME AWAY

Skärpning säger ja bara, nu måste jag verkligen plugga på den här idiotiska historian !

Jag hatar verkligen skolan just nu och vill komma därifrån ! Jag gör nästan vad som helst för att slippa den och allt som hör den till ! Usch, jag vill bara "tack och hej vi ses aldrig mer" , så jävla trött på skiten !

/ Förbannad M


I'M GONNA MAKE IT

TVIVLA INTE, TVIVLA INTE, TVIVLA INTE, TVEKA INTE EN SEKUND !


FÖRLÅT MIG !

förlåt O, jag lovar att jag ska bättra mig.
jag vill inte att vi ska vara ovänner och att du ska hata mig för det här.
jag ska uppdatera lite bättre. jag lovar.
din bäästiiz M

FALLING FOR YOU

att säga att allt är bra har liksom blivit en genväg för att slippa förklara, det är liksom lättare så.

SORRY

Just nu pluggar jag, måste göra teckenspråksgrejen så jag slipper tänka på det i veckan, kan vara skönt för det är massa annat jag måste fixa då. Ehm, sen blir det väl lite historia som måste pluggas in, åh jobbig uppgift vi fått ! But that's life.
Ska skicka iväg mejlet också till .. för det glömde jag igår, haha störd eftersom jag skrev upp det och allt. Men sån är jag.

Har även bestämt lite angående lovet och Stockholms visiten, ska bli riktigt trevligt tjejer ! Sen diskuterar Än och jag vad vi egentligen ska ha på oss på the Kryssning, väldigt svårt haha.

Idag har jag varit väldigt duktig för jag har städat mitt rum, älskar verkligen när man har städat precis, bytt lakan och så, för man känner sig så fräsch på något sett. Jag gillar't !

Funderar på om vi har modernt imorn eller street ? Och om det blev dubbellektion ? Vi får väl se, tar med mig kläder för båda danserna.

/M

Jag är taggad !

HISS OCH DISS

Idag vill jag hissa Dansbandskampen, och ni får tycka att jag är världens tönt men jag kan inte rå för att jag växt upp med denna glädjepspridande musik och att jag faktiskt även tävlat och tränat till denna musik. Dessutom åker jag varje år på den så kallade Dansbandsveckan, antingen på Öland eller Malung, rikgti riktigt kul ! Ni får som sagt tycka vad ni vill men dansbandsmusik kommer alltid ha en plats i mitt hjärta punkt slut. Jag tycker iaf detta var ett bra koncept och Peter Settman är absolut den bästa programledaren i Sverige, han är stört skön !

Dissen idag går till den otroligt tråkiga och nästan ständigt otrevlig personalen på H&M ! Det spelar ingen roll var i Sverige jag kommer, dom är ständigt otrevliga ! Jobbar man i butik har man en policy och den är att alltd möta kunden med ett leende så gå och dö, ni kommer aldrig upp till nivån som personalen på BikBik har, dom är bäst och jämt sjukt trevliga och hjälpsamma, puss på dom och BikBok och deras kläder !


SKÖN KILLE


/M


LET'S FACE THE TRUTH

jag saknar dig .

FLY ME TO THE MOON

Dagens att göra:
Mestadels chilla, haha
Stan
Ringa pappa och Linn
Mejla till ...
Dammsuga :( blä !
Till sist ska jag se Dansbandskampen ikväll, mobba mig om ni vill men det måste ses !

/M

HISS OCH DISS

Tänkte ta efter mina idoler på Rix Morgon Zoo (puss) och ha en daglig hiss och diss in tha blögg !

Hiss:
Jag vill hissa cykeln, sjukt vad bra den kan vara ibland. Är man sen till bussen, ja då sätter man sig bara på cykeln och pendlar på så fort man kan, eller om man rent utav missat bussen, ja då cyklar man til skolan istället. Cykeln är även bra på kvällen eller om man tänkt vara ute längre. För jag är extremt mörkrädd och då känns det tryggare att cykla än gå på en mörk stig liksom. Haha gullig !

Diss:
Jag dissar dansarna i Singing Bee. Det är pinsamt och mer än så behöver jag inte säga, tack och hej !


DON'T SAVE IT ALL FOR CHRISTMAS DAY

Engelskprovet gick verkligen skit idag ! Fan ! Kulturhistorian sög och jag hade svårt att koncentrera mig, men Lisa och jag roade oss med både det ena och det andra, hi !
Struntade i iv:t orkade verkliegn inte, det är inte kul längre :/
Kollat på idol ikväll, Kevin och Alice, puss då ! Haha, självklart och som vanligt Madelene the idolfreak.
Nu ska jag chilla framför tv:n men jag ångrar starkt att jag itne köpte något godis idag, får köpa imörn då. Imron ska det inhandlas btw, taggad !

/M


jag är stensäker på att det är det här jag vill göra, ready for a change !
"ta chansen när du får den" - tack för stödet mamma, jag älskar dig <3

OH HAPPY DAY

Todäj häs bin a god däj.
Aa, till viss del iaf.
Jag vaknade halv 6 som vanligt, men sommnade tydligen om ? För helt plötsligt var klockan tjugo i 8 ? Panik, nästan flög ur sängen, kände mig illa tvungen att gå på engelskan, hade ett antal frågor till G. angående provet, men bajs. Jag missade hela lektionen. Kom iaf i tid till historian men jag kunde absolut inte koncentrera mig, jag hade inte ätit frukost, antar att det berodde på det, jag älskar frukost <3 men men, fick iaf reda på resultatet på provet så jag gick från lektionen ganska nöjd och belåten iaf ! Nice :)
Efter historian blev det lite idrott, inget maxtest vilket kändes ganska skönt, flummade istället runt med girlsen. Badminton stog på schemat och vi dansade med racketerna (stavning, eh va). en rolig idrottslektion måste jag säga. Efter the idrott var det dags för den efterlängtade streeten, tyckte dock synd om Katarina som inte hade någon röst, men bra gick det iaf, jag var duktigare än jag trodde, hade förväntat mig en korvstoppad madelene ungefär men det ordnade ju sig med det :) i felt the floooooow !

Nu borde jag egentligen plugga massa mer engelska, men jag orkar fan inte ! Provet får gå som det går, tyvärr men har man ingen som helst motivation så kan jag lika gärna skita i det för det blir inget gjort iaf eftersom jag inte kan koncentrera mig. Punkt slut. Nu blir det tv och chill.
Ps. Jag har nu bytt min jacka, puss <3



/M

idag mår jag lite bättre, dock mycket tankar som far rut i huvudet, men jag är ändå glad idag, känns lite fel med tanke på omständigheterna, men ändå bra, men jag är långt ifrån lycklig.

FOLLOW YOUR HEART, FOLLOW YOUR DREAM

Trots att jag nästan är vuxen kan jag ibland känna mig som 6 år och känna ett behov av att hålla mamma i handen. Men trots att jag ibland tvekat på mig själv och haft mina nedgångar har jag alltid på något sett rest mig upp igen. Jag har lärt mig att stå på egna ben. Jag har redan en gång släppt taget från tryggheten och utsatt mig själv för prövning, och visst har jag haft mina stunder då jag bara velat vara barn igen utan några som helst måsten eller krav men jag har alltid klarat mig, klarat av det som måste klaras av, och på vägen dit har jag lärt mig otroligt mycket och utvecklats enormt mycket som person. Nu är det kanske tid igen att ta sig en funderare. Vad vill jag göra i mitt liv, var vill jag se mig själv om 10 år ? Det är nu som jag måste ta ett beslut i mitt liv igen, ett ganska stort steg, men jag har klarat av det tidigare och ibland måste man bara följa sitt hjärta och utsätta sig själv för prövningar, annars ångrar man sig bara och funderar på vad som kunde skett om man tagit ett annat beslut. Det som händer det händer men det ordnar sig alltid i slutänden.
Jag vet vem jag är, jag vet vad jag vill. Jag kan. Nu ska jag följa mitt hjärta. Jag vet att ni stödjer mig, vilket beslut jag än tar.

/ djupa tankar by M ;)


TIME - BILLY PORTER

otroligt vackert och min favorit låt för stunden

http://www.youtube.com/watch?v=-p7jlzrQcM8

JUST STOP, BUT I CAN'T



i don't know what to do, i can't help it.

I HATE YOU, I HATE ME

Jag är nästan klar med anteckningarna till historian, wey ! Men det är sjukt mycket och måste sammanställa allt tills på onsdag, får göra det i helgen. Absolut ingenting jag ser fram emot ! Lid med mig gott folk !

Det slog mig idag, att fy fan vad snabbt den här veckan har gått, det är liksom torsdag imorn, det betyder dock styrketest men det ska nog gå bra, starktjej_91 lix !
I övrigt så har dagen varit mycket bra, och det blev såklart lunch på Birger Kung <3 haha ! Fast jag har inte pluggat någon engelska idag, inte bra, så får sätta igång efter inlägget. Fan det är ju Grey's ikväll också ! Plugg i reklamen !

Imorn ska jag byta min jacka, jag vill ha den andra så, så får det bli !



Saknar dig papi, vi klarar det här <3


/M


BUTTERFLY KISSES AT NIGHT

Eh ? Stort jävla frågetecken för jag vet inte riktigt hur jag tänker längre. Just nu ligger jag och kollar på Rix Morgon Zoo (puss) och det är 45 min kvar tills jag kan ta på mig cykelhjälmen för att ge mig ut på stadens osäkra gator och bege mig till biblioteket. Alltså jag måste verkligen ha tänkt helt stört när ja ställde klockan igår kväll, och jag kan inte ha tänkt till imorse heller eftersom jag är helt klar och det som sagt är 45 min kvar tills jag måste åka, störd är jag men dock inte förvånad.
Anyway, klockan 10 ska jag träffa brudarna för någon timmes plugg på bibblan, oj vad vi ska mysa, bibliotek är verkligen det bästa jag vet. När vi sedan pluggat klart blir det lunch på någon fancy restaurang (typ birger kung kanske? eller donken om Jencan får bestämma) och sen ska vi ta oss till The Ljunk för lite jäzz (coola).

Efter skolan ska mami och jag till Coop Forum sen måste jag plugga :(



/M

DEAR MR. PRESIDENT - PINK

How do you sleep at night?
How do you walk with your head held high?
Dear Mr. President,
You'd never take a walk with me.
Would you ?




http://www.youtube.com/watch?v=4eRApNHSRRk&feature=related

I WOULD FEEL SO GOOD TO BE IN YOUR ARMS

Just nu känner jag mig väldigt duktig ! Jag har pluggat nästan 3 timmar i sträck, först historia, förberedde lite inför imorn och sen har jag pluggat engelska, prov på fredag och jag insåg precis att det är sjukt mycket grammatik den här gången :( blä !
Nu ska jag skriva recensionen som ska in på torsdag, skönt o ha den gjord tänkte jag.

Dagen har varit seg och jag ville inget hellre än att den skulle vara över !
När jag kom hem duschade jag, skööönt sen sov jag, ännu skönare, sen pluggade jag som jag redan nämnt, asjobbigt :( Sämsta dagen som vanligt !

/M

WHAT IS TIME ? IS IT THE AUTUMN LEAVES THAT CHANGE ?

Idag har vi sovmorgon och börjar klockan 10, med balett dock, inte så pepp.
När jag kommer hem från skolan måste jag plugga, inte så pepp på det heller.
Idag har jag lovat mig själv att inte äta godis och jag ska även sova tidigt, jag kommer garanterat lyckas.
Jag vet inte hur jag mår idag, men jag längtar till den 25 oktober och höstlovet <3



/M


MY ANGEL

det är liksom helt tomt.
jag vet inte vad som är värst, väntan eller det faktum att du inte kommer finnas mer.
jag älskar dig <3

WHERE'S THE LOVE BABE ?

Det är tidigt.
Jag har redan hunnit med o springa in i en dörr, jag vet inte hur det gick till, jag är själv förvånad.
Idag känner jag mig fulast på denna jord, i hela universum.
Jag tog mjukiskläder idag för jag är trött och hade hellre sovit än gått på teckenspråket.
Idag ska vi dansa street, kul tycker jag även om jag inte låter alls excalterad.
Nu ska jag gå till bussen.
Det är fortfarande nästan mörkt ute.
Snart är det vinter ?


/M

och jag saknar dig


DANCE DANCE DANCE DANCE DANCE DANCE !

Dagen har varit väldigt seg, myst med mamma bara framför en hel del program, en riktig tvdag helt enkelt.
Kollat på "Animal Planet" och "Houstons djurpolis", riktigt bra program, jag som älskar djur <3 hehe ! Sen såg jag en film "Knights of the South Bronx" lipade i slutet, fin film med söta barn !
Senare under kvällen gjorde jag mat åt mami och mig och vi åt framför "One tree hill", best ever, puss !
Just nu kollar jag självklart också på tv och det är " I robot". Alltså jag är inget stort fan av science fiction men den här tar nog priset, haha vafan är detta för trams film ?

Nu ska jag lyssna på musiiiiic, laddade ner lite sköna låtar igår, sen ska jag sova gott !
Imorn ska vi dansa street och jag är lycklig.
Puss då !



/M

IT'S TOO SOON

I GUESS IT'S THE END OF THE ROAD AND IT TEARS MY HEART APART
AND IF I KNOW MYSELF GOOD ENOUGH I KNOW I'M NOT READY FOR A CHANGE
BUT I GUESS, LIFE MOVES ON EVEN IF YOU WANT IT OR NOT.
/M


SOMEWHERE OVER THE RAINBOW

Ändrade planer inför kvällen. Eftersom den dumma bion bara går klockan 18 fick vi ställa in, så det blir mys med pannkakor framför dans VM ikväll och sen blir det väl lite mys med en bra film istället, prima ballerina.
Var på stan tidigare och jackan som jag ville ha fanns såklart inte i min storlek, too bad. Men jag hittade faktiskt en annan jacka, riktigt nöjd trots att den är något för lång kanske, men fin ändå och mamma erbjöd sig att betala halva, snälla mamsipo som jag älskar allra mest !

 

/M

I'VE GOT SUNSHINE ON A CLOUDY DAY ?

Vaknade halv 11 idag och då tänkte jag att jag lika gärna kunde gå upp och göra mig iordning så jag och mamma kunde komma iväg lite skapligt, men så märkte jag för inte så längesen när jag gick upp för att göra frukost att min mamma var hemme och låg och sov ?! Vad är det här för trams, hon som klagade på mig att jag skulle sova så himla länge, bajs på dig mami ! :( Fast, jag älskar dig ändå !

Just nu kollar jag på förra veckans Stjärnor på is och jag vet inte riktgit vad jag tycker om det programmet, det är väl inte lika sämst som Singin Bee men det är heller inte i närheten av Let's Dance succé, det enda jag vet är att jag absolut inte kommer följa detta dåliga koncept som någon nisse kommit på ? trots att jag diggar Gynning och Berg.
Nej ikväll ska jag ju på bio men förhoppningsvis hinner jag se VM i dans på svt 2 klockan 18 ! Ni kan ju också kolla, ganska värt ! Tycker det är så himla synd att jag inte kunde vara där och heja fram folket ! Jag har ju inte ens varit på en enda tävling i år, det är skandal med tanke på att jag förut nästan spenderade varje helg i en sporthall någonstans i Sverige ! Saknar det hur mycket som helst så jag hoppas verkligen att min bror tar sig i kragen och tar tag det hela så vi kan börja satsa igen !

 

Till sist vill jag bara ägna några ord åt gårdagens fredagsfinal i Idol. 
Jag tyckte det var rätt kille som åkte, Jesper höll inte måttet, men vafan vem tror Katrin att hon är, jag blir sjukt förbannad ! Håller med Anna Bergendahl om att Katrin Shulman verkar helt rubbad ! Skippa programledar rollen och egna dig åt något du är bra på, skriv i din lilla blogg istället där det är valfritt att läsa ! För jag vill inte höra dina dumma åsikter !
Förövrigt var Kevin och Alice mina favoriter under kvällen, tyckte även att Lars och Anna gjorde riktigt bra låtval den här gången !

http://www.youtube.com/watch?v=v5-VM0T74yA&feature=related

/Madelene the Idol-freak

SAKNAR ER <3


ALWAYS, ALWAYS AND FOREVER

Seg jävla dag ! Var as trött på teckenspråket och vi gick igenom hur mycket som helst ! Stört vare ! Men nu är jag hemma och myskläderna som jag trivs allra bäst i är på och jag sitter under täcket i min grymt mysiga säng.
Snart ska jag äta massa god mat med min plastic father, lite mysigt faktiskt, sen ska jag bara chilla ikväll och kolla på Idol, självklart :)
För ett tag sen kom jag på att jag måste börja avnända min sjukt mysiga stickade tröja lite mer,d en hänger just nu bara i garderoben, nästan så jag tycker synd om den.
Förövrigt kände jag för att använda ordet mys många ggr i det här inlägget but don't complain !



/M

IT'S NOT RIGHT, IT'S NOT WRONG, IT'S JUST DIFFERENT

Studiedag idag !
Sov till 12, chillat hela dagen och myst med min kissemiss Tindrus ! Äckligt skön dag men borde gjort engelskläxan, får göra den lite snabbt sen hehe.

Imorgon bär det av till skolan för två ganska onödiga lektioner till följd av en ca 3 timmar lång håltimme och efter det teckenspråk.
Sen hem, blir käk med plastic father för mami är på personalfest den dummern :( men vi ska ju faktiskt tillbringa hela lördagen tillsammans så det gör väl inte allt för mycket. För på lördag blir det stan på förmiddan, ska köpa mig en jacka, wey ! Sen på kvällen blir det  bio och vi ska se Mamma Mia, tycker att det är på tiden att det blir av haha.


Aja, nu ska jag plugga lite då och sedan chilla framför tvn !





/M


I DON'T NEED YOU AND YOU'RE STUPIDNESS

jag hatar när du gör så här mot mig !
jag är trött på dig och jag tänker inte säga ett ord mer till dig.
för mig finns du inte längre.
du får skylla dig själv.
jag hatar när du gör så här mot mig !

RSS 2.0