vuxenpoäng medmänniskor, vuxenpoäng !

Jag känner mig så jädra vuxen nu när jag har ett jobb och kan tjäna mina egna cash, katching ! Första jobbtillfälle, lördag och söndag nästa vecka, ja men visst ! Fan vad cool jag är !


COOP KONSUM LÄGERHYDDAN

Vet inte riktigt hur jag kunde glömma att förtälja denna stora nyhet, jag har för fan fått jobb ! Grattis Madelene, inom några månader är du ekonomiskt oberoende, puss puss, gratulationer ! Cashen kommer bara rulla in på kontot, sen blir det villa i Västindien. Nämen jag tänkte väl iaf försöka ta mig till Öland i sommar ..

/M - gladtjej.com

uh, i see

Jag är inte riktigt säker, men är Facebook nya Lunarstorm, nya Bilddagboken ? Säg mig, vad kommer härnäst, spänning i luften ..

OST OCH BAILEY'S ?

jag skulle kunna äta en hel ost för att det är så sjukligt gott och idag fick jag en Bailey's av min mamma, låtsaspappa ? lite förvånad, men det tackar vi för, smack som tuttlisa skulle säga.

SITUATIONEN ÄR SÅ SJUK

Har mer eller mindre glidigt fram i skolan idag, orkade inget annat än ta på mig mysdressen imorse så så fick det bli. Lunchen spenderade vi på en liten restaurang kallad La Kantarell, fint, fyra pommestallrikar tack och en sisådär 500 ketchuppaket.
Efter skolan tog jag och Lisa en impulsfika, blir lätt så, drog en Chailatte idag, smakade jul konstaterade vi båda, en gnutta smak av pepparkaka, satt fint i magen.

Gick av en busshållsplats tidigare idag och promenerade en lite längre sträcka, träffade på Jakob och Johan på Johannelunds solarium, Jacke var dock den enda som skulle sola eftersom Johan har tendens att komma ut som en nykokt kräfta, Jakob fick även lite pengar av mig, gullig jag är.
Tillslut  kom jag hem, tog på mig löparkläder och skor, gick hur lätt som helst så det blev hela 5 km idag, jag vet, jag är också chockad, kunde ha sprungit en mil t.om.
När jag kom hem tyckte jag att jag förtjänade lite avkoppling, därför tog jag med idrottshäftet och satte mig en timme i jacuzzin, den timmen gjorde hela kvällen, så nu ska jag införa detta, 1 timmes avkoppling i veckan minst, onsdag är ju förövrigt en bra dag att göra detta på, ja men då var det spikat.

Något mer som är spikat är bubblarkväll nästa lördag (sa vi va?) och en tripp till Sälen vecka 16, ja men då kör vi !

/M


bra jobbat madelene !

duktig, tom 2 poäng över g-gränsen, imponerad, vackert, tårarna forsar !



satan i gatan

azz, är det inte jobbigt när det bara är skit på tvburken ? det tycker iaf jag för då får jag dåligt samvete över att jag inte pluggar .. vilket jag borde göra i detta nu, men ändå sitter jag här och kollar på något värdelöst program om något som absolut inte intresserar mig .. vafan, ska nog nöta youtube nu bara för det.

/M

fan vad jag saknar er !



(jag ser ut som en pojke och min bror har en otroligt fräsig hatt)

AZZ

Börjar hela den här bloggtrenden gå till överdrift när jag kommer på mig själv med att skriva ett "skulle kunna vara ett blogginlägg" till någon på msn ? Jag tror det, jag skrev nästan en hel novell iaf.

"Asså, jag vill verkligen få ett bra resultat på det här provet, men orkar jag ta tag i skiten ? Ne, konstigt, så typiskt mig, imorn har jag desstuom träning på kvällen, och innan den kommer jag typ sova och inte orka plugga då heller, så då blir det som vanligt att jag sitter i stor panik på onsdag kväll och försöker printa in denna onödiga information"

Jag skrev angående idrottsprovet som vi ska ha på torsdag, vilket vi danselever tydligen bara kan få G på, vad är nu detta för skitsnack, sjukt orättvist har jag konstaterat, eller rättare sagt min vän M.
Iaf så siktar jag på alla rätt, så ni vet, då är det ju ändå som ett MVG och då kanske Hasse förstår hur seriös jag är angående idrotten .. vilket han tydligen inte tror nu ? Eller också tar han fel på mig och någon annan, han kan inte mitt namn än .. tror jag. Han brukar iaf leta efter mig även om jag står rakt framför honom .. illa ! Dags att träda fram, visa framfötterna, accepterar icke ett G i betygsprotokollet vet ni, speciellt inte i en fysiskt krävande kurs. Aldrig i mitt liv ! Knappt så ett VG räcker.

/M


eh ?

VAR FAN ÄR MIN H&M KATALOG ?


ALL STAR !

Nu har jag köpt nya skor.. igen.
Dessa har jag suktat efter länge, nu är dom mina och jag ska sova med dom inatt !
Puss mina fina skor som sitter som en smäck !



semsestersvenskar

jag tittar på "semestersvenskar" vilket sänds på tv4 ..

"tooooooooooooomteeeeen"
"toooomteeeeeeeeeeeeen, jag hööör dig"

hahahahha dör

HEJ JAG ÄR EN GULDFISK

Nu är nog gränsen nådd (stavning, bryr jag mig ? nej).
Efter viss tänktetid kom jag på var jag lagt min telefon, där uppe så klart, på självaste klöspelaren. Men självklart hade mina små bebisar lekt som vanligt och telefonen hade trillat ner på golvet, fick leta en stund innan jag insåg vad som inträffat.. jag är trög, det är ju bara så.
Min beroendeframkallade apparat hittade jag efter en stund under byrån, långt in bland de gulliga dammråttorna, funderade ett ögonblick om jag skulle låta den ligga kvar, den såg ut att ha trevligt. Men nej, min nyfikenhet var för stor så jag röck tag i den lilla rackaren och placerade den i min ficka på tröjan. Under samma stund kurrade min mage och jag begav mig ut i köket för att bre mig en smörgås, hällde upp ett glas mjölk, tog med mig skiten och gick sakta men säkert
ner till min boning där jag sedan åt min festmåltid. Efter x antal minuter började jag återigen fundera "var tusan la jag luren?" Jag kunde först inte komma ihåg var jag lagt den så därför tog jag mig upp till köket igen för att söka igenom varendra vrå, men utan någon vidare succé. Det tog ytterligare några minuter innan jag kom på att jag la den i min kängrupung på tröjan. Som hittad, mitt minne är på ungefär samma nivå som en.. guldfisk.

BLOGGTORKA

Är någon förvånad över att jag återigen tappat bort min telefon här hemma ?
Jag har börjat vänja mig nu..

Förövrigt har jag bloggtorka.. finner inget intressant att skriva om, för min hjärna är mestadels fullproppad med skoltänk.. vilket inte känns så bra, och alla dessa skolprojekt får mig att längta till lovet mer än, ja, någonting annat, mer än regnbågsbacon, som Madelene bestämt att hon endast får äta på helgen. 
Men det finns ändå något positivt med den här veckan. Imorgon till exempel har vi sovmorgon vilket betyder att jag kan vara uppe till i alla fall elva ikväll, så jag ska nog passa på att se en film, eller läsa svenskan ? Ne film, men tvekar något.
Jag måste beställa biljetter till helgen också när min moder ramlar in. Jo jag ska nämligen till den södra delen av landet, skåne, hej hej ! Det kommer dansas en hel del och det gillar vi skarpt.
Biljetter till den 13 februari måste också bokas så det blir billigt billigt. Tävling i Sävsjö den helgen, kommer bo hos min bästa vän Linn Karlsson, mysigt värre. Längtar nog som en ko längtar efter våren och den där årliga utspringningen de gör.
Fler exempel på det positiva denna vecka: Torsdag = studiedag (kommer dock innehålla just studier men också en lång sovmorgon, puss)
Men då vet ni det.
Nu ska jag nog fortsätta med att göra ingenting.. och Sweet Marie ligger fortfarande på min toplist på spotify om ni ville skriva och meddela till intresseklubben tänkte jag.



Här har vi en liten gullig bild på självaste bloggerskan, läckert.

So long suckers
/M


too late

you've already lost me ..

FOREVER LOVE

In a minute Im needing to hold him
In an hour Im cold, cold as stone
When he leaves it gets harder and harder to face life alone
Now my dreams are filled with times when we're together
Guess what I need from him is forever love ..

FACELIFT

mitt ansikte är extremt lent idag, som en barnrumpa, vad har hänt ?
jag har en rumpa i ansiktet.. typ, känns konstigt

MAMMA MU

Mina 3 vänner från Eskilstunahålan har besökt mig i helgen, har varit väldigt mysigt och hoppas dom kommer snart igen. Igår befann vi oss i en lägenhet mycket nära min forna arbetsplats, vi var nämligen hemma hos min vän och många andras vän Henrik och mer eller mindre rörde om i grytan, slog klackarna i taket osv. Jättetrevlig kväll och Lisa och jag förväntar oss nu en gourmetmiddag inom kort, även en shotbricka av J. när vi båda fyllt 18 år.
Efter gårdagen är mina planer nu att skaffa mig guitarhero med trummset. Jag var närmare bestämt kung på det hela, det sa visserligen ingen annan förutom Lisa och mina tjejer, men jag antar att ni killar blir lite avundsjuk när vi tjejer är bättre på så kallade "killgrejer", fullt naturligt.

Efter att jag eller rättare sagt min mamma släppt av tjejerna vid tåget åkte vi hem åt lite korv (hahahaa korv) och sen har jag tagit hand om mig själv och grävt ner mig i skolböckerna också.
Nu tänkte jag ta mig något gott att äta och sätta på en film. Imorgon har jag sovmorgon, fnisss skönt !


Inget mer vettigt att skriva just nu, so long.

/M


låt mig förklara

saknar dig sen du försvann, saknar o känner mig halv nu ...

SEXTURISTER ?

Igår orkade jag helt enkelt inte skriva, sov nästan konstant mellan halv 5 på eftermiddagen till halv 7 på morgonen, var dock jättetrött när jag vaknade iaf, sov nog lite för mycket. Men nu tänkte jag ta upp något som jag blev väldigt upprörd över.

I måndags om jag inte minns fel zappade jag runt bland kanalerna för att hitta något vettigt, men det gjorde jag inte, jag hittade något mer sjukt "Sexturisterna - Venezuela". Jag blev mycket upprörd efter att ha sett programmet, och vi diskuterade detta dagen efter i omklädningsrummet. För er som inte såg detta handlade det om ett hotell där en flickvän ingick i priset, dessa desperata och äckliga amerikanska gubbar åkte alltså själva på en resa och hyrde sin flickvän, det gick även att förhandsboka.
Dessa flickor som tvingadas jobba som hyrflickvän gör det för att försörja sig själva och sina familjer, fullt förståeligt men man undrar ju om dom överhuvudutaget har någon stolthet, och... finns det inga andra jobb ? Det flickorna fick stå ut med var att ha intimt umgånge med de kanske 20 år äldre gubbarna, samt följa med på utflykter och ja, agera flickvän. Jag blev mest irriterad och äcklad när jag såg det här programmet men kunde inte slita mig och byta kanal. Men efter programmet frågade jag mig själv ? Hur desperat får man vara, och hur sjuk i huvudet är man inte om man hyr sin flickvän, rent utav vidrigt och sjukt att det är så här runt om i världen. I Thailand tex. där kan man tom köpa sig en fru... var fan är världen på väg ?

/ Upprörd M

KORVILICIOUS

Ja, igår blev det som sagt en hel del korvande i skolan, oförståligt hur ett ord kan vara så jäkla roligt, men vi fick ihop nästan ett helt lexikon med nya korvord, här är ett urval:

danskorvarna
korvinkast
grötkorv
korvtuttar
korvkommunister
osvosv.

Hahaha, en hel del skratt blev det iaf och jag fällde även en tåreller två, likaså gjorde Lisa. Även igår osm i tisdags eller när detnu var fick jag, tjockkorven, stå för dagens, jag lyckades av en klunk vatten få en kallsup och vattet rann äckligt nog ut ur näsan.. hahaha, dör när jag tänker på det, tur att jag var snabb med handen och ingen mer än mina bordskamater hann se denna vidriga incident.

Idag var skolan extremt seg och jag orkade inget annat än ta på mig mjukiskläderna, tog även mina gamla dansskor, ett par streetskor, fick en väldig mycket skavsår av dom vilket förvånade mig ? Jag har använt dom hur mycket som helst, meeen.. detta resulterade i en lite anorlunda gångstil. Men det bjöd jag på.

Imorgon är det fys på danslektionen, vet inte riktigt hur pepp jag är, typ inte alls, för då måste jag duscha när jag kommer hem, det har jag inte tid med egentligen, jag måste städa och plugga lite innan jag ska sätta mig i bilen och ta mig till tågstationen. Där kommer jag möta upp min resväskbärandef flickvänner, jag har 3. Vi ska äta godis imorn, det har inte jag gjort på en hel vecka ! Regnbågsbacon är det första som kommer dyka ner i min godispåse för dom har jag och min vän Lisa suktat efter hela veckan.. jag, till och med drömde om dom inatt.






/M

ONÖDIG FAKTA OSV.

Jag kände egentligen inte alls för att skriva idag, jag vill mest sova för idag har jag varit väldigt aktiv med kroppen, jag har dansat x antal timmar.
Så här på kvällskvisten har jag befunnit mig i en liten lokal i Linghems djupa skogar (jag vet inte ens om det finns skog där, kanske inte, det finns inte på Isand iaf, men i vilket fall som helst, det hela lät bra). Där har jag dansat bugg, och fy fan vad jag har saknar't, dans är det bästa som finns och ja snart ska vi tävla, fy fan vad kul !

Idag har jag ätit två mackor, varav en med kaviar och den andra med ost. Min vän Henry kostaterade att det blir en väldigt äcklig smak i munnen om man äter kaviarmacka och sedan släcker törsten med juice, men då sa jag till honom att man äter den först och sedan äter ostmackan, för osten nollställer smaklökarna så man sen kan avnjuta ett glas med juice precis som man ska.
För er som inte förstod så har jag självklart inte bara ätit två mackor idag, utan både det ena och det andra har slunki ner, ville bara förtydliga.
Sen tycker jag macka med ost och juice är väldigt gott. Ja då vet ni det. Imorn ska jag ta upp något upprörande, häng med !

/M

HEJDÅ

allt är så jävla fucked up ! ska dra täcket över huvudet och sova, hoppas på bättre tider, men först blir det lite peppsång med blue blue moon !

hämnden är ljuv ?

fan va jag älskar när allt går åt helvete.

lose my mind.

hur ska jag kunna lita på någon om jag inte ens kan lita på mig själv..
men jag vet att det är försent, det är alltid försent.

FÖRSVARETS HUDSALVA

Ibland blir jag lite imponerad av mig själv. Hur kan en människa slarva bort så mycket i sitt eget hem? Min "försvarets hudsalva" kan vara min bästa investering någonsin men det dröjer nog inte länge förens jag får införskaffa en ny med tanke på att jag tappar bort den ungefär 10 ggr/dag. Jag ska nog hänga den runt halsen, som man hade förut ni vet, fast mobilen eller nycklarna, kan bli en ny trend till våren kanske ?
Helknäppt.

/M

????

Jag förstår inte hur eller varför jag ständigt tappar bort min mobiltelefon här hemma, det är ju precis som att man skulle tappa bort sin tvdosa i sin säng. Ja just det, det händer ju mig varenda dag... glömde.

BARA FÖR ER

Jag tänkte idag att ni själva ska få välja vad ni vill läsa om, på så sett kanske jag når ut till fler olika typer av läsare, manliga som kvinnliga, katter som hundar osv. Ni förstår nog. Så välj och vraka. Jag har tagit mig tid att skriva rubriker i fet stil enbart för er, för er mina läsare. puss !

Smink
Något som jag verkligen avskyr här i livet är när sminket håller på att ta slut, speciellt i sånna här situationer när ekonomin tryter (Madelene är i ett stort behov av ett jobb). För nu börjar både det ena och det andra sjunga på sista refrängen... dessutom är det de lite dyrare piffaupp-grejerna, fan också ! Hädanefter ska jag köpa smink på Ullared <3 nej, kanske inte.

TV-spel
Annars idag har jag och min mor besökt stadens torg. Vi skulle hämta den skiva till singstar som vi inte fick, men den fanns inte ens hemma så jag får gå in och hämta den en annan dag, fan vad glad jag blev. Aja sen skulle vi byta en consoll, konsoll, konsoliiroll, quasimodo (alltså stavning, riktigt så insatt är jag inte, ber om ursäkt) som i vilket fall inte fungerade ? Det här var de enda äränden vi hade idag, vi kom dock hem med en ny consoll, minneskort, 3 nya tvspel, för mammas del en mascara och ett par byxor, vi är bra min mamma och jag. Observera dock att alltsammans var reavaror.
Jag är nog lite av en tvspels nörd hur mycket jag än försöker förneka det. Att det har blivit såhär beror nog mycket på att jag växt upp med en bror, för hur det än är så kan jag vara väldigt manlig av mig, ska jag säga "tack brorsan" nu ?

Städning
När det gäller städning och att hålla rent och ordning i rummet märker jag att jag brås på min far. Han och jag är väldigt lika, perfektionister kan man väl mer eller mindre använda sig av i det här ämnet.
Jag rent utav hatar när jag ser eller bara vet om att det är stökigt eller dammit i mitt rum. Man mår liksom dåligt både fysiskt och psykiskt när man ser den där lilla dammråttan "springa" tvärs över golvet så fort man tar ett steg och en vindbris uppstår, men ändå så orkar man inte ta tag i det, man säger till sig själv " eh, jag tar det imorn", och det blir imorn men man orkar ännu en gång inte ta sig tid att ta fram den sugande maskinen, också kallad dammsugaren. Men från och med nu ska jag ta mig tid, så fort jag ser den lilla dammråttan, innan den blir stor och mktig ska jag suga upp den, och det med basta ! Sen ska jag också hänga tillbaka, ställa tillbaka och lägga tillbaka saker jag använder mig av där dom stod från början så slipper man ta reda på 58 saker senare... onödig tid att spilla, och sen måte jag lära mig att min såkallade walk-in.closet inte är någon form av sopptipp där jag bara kan dumpa mina kläder när jag inte orkar hänga upp dom, skärpning !!!


PIRR I MAGEN

Jag kom på en grej som gör mig väldigt glad, jag har inte iv förens någon gång i slutet av februari ! <3<3<3<3<3<3 Nästan värt att fira, det får bli nästa helg med tjejerna, jacuzzi, ett glas vin, skål mina vänner ! Jag är fri !

GRATTIS MIG SJÄLV !

Idag är jag extra stolt över mig själv, jag har lyckats kamma hem ett mvg i teckenspråk, inte illa pinkat, grattis Madelene grattis, ja man tackar så hjärtligt ! Jag som hade tänkt att "ne nu ryker vg:t och jag får istället drass med ett ynka godkänt i protokollet" ! Skönt att det är uteslutet då, måste säga att detta gjorde hela min dag som inte varit allt för rolig med löprunder över halva stan och en gnutta aerobis, core, fysträning, styrketräning osv. så, jag tog mig nöjet att le lite extra när jag promenerade i lugn takt till bussen. Jag såg nog rätt rolig ut ändå, men egentligen, vem fan bryr sig ? Det är väl trevligt när folk är glada, dessutom blir man mer attraktiv om man ler mycket... så tänk på det ! Le och världen ler mot dig ! (fniss)

Nu är det Let's Dance på schemat, en trevlig form av underhållning tycker jag, och jag kommer sitta som bänkad dom kommande fredagarna. Den som har dansat hittils är Hasse Aaro, jag fick mig ett gott skratt, gullig man, visste inte att han kunde erbjuda så mycket utstrålning, känner på mig att han (om han går vdare vill säga, en aning osäker på detta men håller en tumme) kommer bli min favorit i detta lysande program. Fast... Daniel Hillenius kommer alltid vara mannen i mitt liv, eller Tony Erving är ju också en riktigt guldgosse, synd bara att han inte riktigt är lagt åt samma håll som mig, fast o andra sidan man får kanske tänka på åldern i det här fallet också... men vissa vill ju ha unga små flickor, som typ... Hugh Hefner ? Och nu som ni kanske inser har jag inte gått efter utseendet.. jag tycker bara att dessa män (alldeles för gamla för mig ändå, blir inget förhållande där inte, som sagt) är otroligt sköna människor, håll med. Någon som däremot är snygg är Josh Peck, eller ska jag säga har (med betoning) blivit snygg, fick mig nästan en chock.. här har ni en bild på 22-åriga hunken !

 

Och såhär spg han ut på yngre dagar !



ÖVRIGT, TYP

Idag hände något roligt i omklädningsrummet innan idrotten. I alla andras öron lät det som allas våran Tanja sa "mensväska" men i själva verket frågade hon "vems väska?" . . . hahahaha det var jätteroligt tyckte jag, vi skrattade lite.
Förövrigt lyssnar jag just nu på Disneylåtar, " Puhbjörn, vår NallePuhbjörn ! Jag älskar ju dig NallePuh" mysigt såhär i ruskvädret vi kan skåda utanför våra smutsiga fönster. Men nu ska jag nog lyssna på Herkules.. eller kanske lite Sjöjungfrun, Långben sjöng förresten för mig förut.

SPOTIFY

Timo Räisänen - Sweet Marie, jävligt skön låt mina vänner !
 Brukar spelas på danstävlingarna, typ final i vuxna A, ja ungefär.

ISBJÖRNAR, TROSOR OCH EN VIT FLÄKT

De senaste dagarna har jag Madelene Andersson tvingats sova med en stor mjukiströja, detta är ovanligt eftersom jag annars brukar sova i enbart trosor (stötande kan tyckas, skönt säger jag, ni behöver inte dela säng med mig ?) eller också trosor och en stor t-shirt.
Varför måste jag nu sova med den stora mjukiströjan kanske ni undrar ? För att det är så kallt i mitt rum att jag inte kommer förvånas den dag jag vaknar upp och det stor en isbjörn i mitt rum, eller när det är snöstorm och drivis mina ögon skådar.
Men... jag är väldigt varm av mig så kyla är inte direkt något jag klagar på i första hand när jag ska sova, men nu har det gått lite till överdrift, fast o andra sidan tycker jag om att sova med mjukiströjan numera, man kan ha armarna utanför täcket utan att man fryser, det är ju bra, och jag ska njuta så mycket av kylan som jag bara kan tillsvidare för när sommaren kommer blir det andra bullar. Heta nätter, men då tar jag fram den vita fläkten som får bli min bästa vän igen med sina himmelska brisar som fläktar i håret, välkommen tillbaka ska jag nog säga då, ge den en puss godnatt och klappa lite på den, kanske damma av den emellan åt ? jo, för den gör ju trots allt nätterna lite bättre.

/M

how many?

Du vet.. det som du sa, jag har svårt att acceptera det, men nu efteråt är jag tacksam, det var precis det jag behövde höra, så nu ska jag inte vara rädd längre.

-

Vilken fin bild folk får av mig va  ?
Vinflaskan i högsta hugg, men låt nu inte tankarna flyga och fara, jag är en lugn och harmonisk flicka.



LOCKAR I HÅRET

Planen idag var "Läggdags klockan 8 Madelene" ja och ni som läser detta nu kanske inser att den planen sprack, ganska rejält. Jag tar igen det imorgon då jag inte får för mig att locka håret ... det blev förresten jättefult, jag vet inte vad jag tänkte. Men ...
Godnatt mina älsklingar.
Pusspusspuss ! (fnizz, det blir lätt oseriöst såhär på kvällkvisten och två timmars sömn i bagaget)

/M - the one and only, xoxo, you know you love me

(aa ni ser)

SKÖN SNUBBE

Skulle vilja framföra några väldigt sköna citat av Niklas Wikegård under JVM som vi alla vet sändes i måndagssnatt.

"När man intervjuar honom ser han ut som att han käkar marshmallows, han ser helt otränad ut. "

"Stoppar han den på blå så ska tänderna se ut som ett snöras i halsen"

"Duracell kaninen Gustafsson är inne och gnuggar"

"Ljumskarna håller på att gå av på han, SMACK "

" Han åker långsamt, dragningar i sidled. Lugn fart han är är ute, visslar lite grann, han har ryggsäcken med sig, lite korv och grejjer. Kaffe kanske ?

" Det här är hockeygodis, han lurar fillingarna av slovakerna nere vid blå"

HÅLL I HATTEN

Mina damer och herrar, att vistas ute idag kan vara en livsfara!
Jag hatar verkligen dessa väder - och temperaturomväxlingar. (Hatar är ett starkt ord som många av oss missbrukar men idag måste det användas.)
Som ni alla vet ändrades temperaturen på våra termometrar igår, plusgrader med andra ord. Detta innebar att snön smälte vilket idag när temperaturen nådde minusstrecket igen resulterade i blixthalka ute på vägar, torg, trotoarer mm. Dessutom föll även igår en gnutta regn vilket gjorde det hela ännu värre - Linköpingstad förvandlades över bara en natt till en hel ishockeyarena, på med skrillorna gott folk !
Dagen började med en skridskotur nedför vår uppfart, jag kom runt hörnet och min tur fortsatte på trottoaren och över övergångstället sedan upp på ytterligare en snorhal trottoar men tillsut stod jag fast på säker mark vid busshållsplatsen, jag kunde andas ut. Men det dröjde inte länge tills jag fick möta isens hårda yta igen - Resecentrum. Här fick man ta det mycket försiktigt, man vill helst undvika en vurpa på offentlig plats, och framför allt en bruten handled. När jag tagit mig till skolan kändes den faktiskt som en säker plats, så länge man vistades inomhus. För tillslut tar skoldagen slut, lektionerna som stått på schemat har man tagit sig igenom och det är dags för hemresa, eller för min del en tripp till stadens bibliotek. Även här fick jag använda mig av mina skridskoskills. Men nu är jag hemma helskinnad, tack och lov. Jag är dock fundersam över hur det gick för den stackars gubben på johannelundsvägen, han hade det inte lätt !
Så, jag vädjar till alla rullatorsägande pensionärer där ute, håll er hemma tills faran är över och vi har nått varmare breddgrader här i goa Sverige! ( för kom igen, det är ett bra land)



/M

SKALDJUR I ALL ÄRA

Jag är sugen på kräftstjärtar, jag vet, själva ordet låter ju jätteäckligt, men nej det är supergott, jag vet att ni också tycker, det innerst inne. Jag älskar skaldjur, så det så !

FORREST GUMP

Jag kollar på Forrest Gump ! Sjuktbra film, så ni som inte sett den måste se den, verkligen sanslöst bra film, och ni som nu inte har sett, vilken jävla planet har ni bott på dom senaste åren ?
Och Tom Hanks, vilken insats, impad är vad jag är !

"Livet är som en ask choklad, man vet aldrig vad man kommer att få"

Sant faktiskt om man inte väljer att läsa på asken vad chokladbitarna innehåller ? eller ?


HEYHEYHEY

Just nu känner jag för att slänga ut julen ! Är trött på det hela, och att snön jämt ska komma efter julfirandet ? Visst, det är mysigt med snö, det tycker jag ju, men nu vill jag ha sommar, för den här sommaren kommer klå allt. Just det, fick mig att tänka på att jag imorgon måste skriva mitt cv, jobbjobbjobb innebär pengarpengarpengar vilket resulterar i att jag kan göra vad jag vill i sommar, yey ! Sen måste jag sparasparaspara, eftersom jag och min bästa vän ska utomlands efter tha student ! Underbaaart !


TOO MANY ROSES

När jag tänker på morgondagen får jag verkligen ångest. Skola, vem fan orkar ? Dessutom tvingas vi börja det hela med typ sex teorilektioner, vårterminens schema dödar mig verkligen ! Fast o andra sidan ska det väl bli skönt att få ordning på livet, jag menar nu sitter man mest hemma och glor på burken eller rent utav in i väggen för man är för lat att göra något annat. Sen har ju käraste lilla jag även lyckats vända på dygnet såhär några dagar innan skolstart, bra där ! Men... igår var jag faktiskt tvungen att vara uppe till halv 5 haha, det var ju JVM i hockey, riktigt underhållande tyckte jag faktiskt, dessutom spelade min vän. Dock blev jag väldigt frustrerad ett antal ggr under matchen, efterblivna jävla domare, ska skicka dom ett par glasögon var tror jag.

Anyway, imorgon efter skolan måste jag pallra mig till bibblan, jag får naturligtsvis skylla mig själv att jag inte tagit mig tid att göra klart det som ska göras i teckespråket, men vafan, så jävla jobbigt, lid med mig människor !
Fuck off, orkar inte ! Jag får nog nöja mig med ett g, för jag orkar inte, hon blir kankse besviken för hon vet att jag kan, men ibland har man liksom inte lust !

/M

disappointed

i miss you
i want you
i need you
where are you ?

STUPID GIRL - STUPID SMILE


GUESS IT'S JUST A SILLY SONG

Nytt är bra, men just nu vill jag bara ha det som det var. Vad gör jag här, ingenting går som jag vill.
Jag saknar det gamla, för gammalt är bra.
Jag vet inte vem jag är, eller vem du är heller för den delen, är vi fortfarande helan och halvan, nej det känns som du har lämnat mig nu. Men det gör inte så mycket, jag klarar nog mig själv.
Fast det var inte riktigt sant. Jag behöver dig.
Jag saknar... skitsamma.

<3

jag ser fram emot den 16:e den här månaden.
<3

we're not even friends

svårt att acceptera, men, jag saknar dig.

SOMETIME

jag är sjuk, varför är jag sjuk, jag är aldrig sjuk.
ja just det, det var ju nyår ja.
hejdå.

RSS 2.0