varnar för upprepning

jag längtar till den dag då skinnjackan är ett självklart alternativ till ytterplagg 
jag längtar till den dag då jag kan cykla i tröja till skolan
jag längtar till den dag då jag kan ta på mig shorts och blotta ett par bruna ben !
jag längtar med andra ord till sommaren, men
framförallt längtar jag till den dag då jag vinner x antal miljoner, helst miljarder på typ lotto

ojdå

jag har ännu inte haft modet att tala om för mamma om kidnappningen av Bettan-junior ..





... to be continued

asså, vad heterää

jag är så jävla trött, varit hela veckan
imorgon är det fredag (jubel, visslingar och rop)
körsång med lisenfisen och soffepropp imorgon på ind.valet, "halleeeelujaaa"
tillbringa kvällen med O
sova jävligt länge på lördag och ta det piano tills jag ska ...
bubbla med liz, ev fest på kvällen, förhoppningsvis ? (dock alkoholfritt eftersom jag på ...
söndag har tävling in estocolmo, vilket innebär roadtrip med min favvis, mammmmaaaaaa !

okej, det här med lite (?) extra bokstäver i orden börjar gå till en överdrift ? men nu vet ni iaf min helg, puss då ! sov för fan ! för det ska jag.

so looooooong hang on ! (HAHA NEJ)


NOW NOW NOW NEVER NEVER

När min lön vandrar in på kontot ska jag köpa mig :

. gråa mjukisbyxor
. kavaj
. baggyfucking byxor !
. simpla t-shirts and longärmade sådanna

men, tills dess ska jag hushålla som fan, pengarna bara springer iväg, försvinner, precis som Bettan, bäähä ! Vad händer i världen, vad fan händer i Eskilstuna btw, mordbränder, Hotell Statt brann ner idag ? lite skottlossningar osvosv, listan kan tyvärr göras lång, tur att jag bor i säkra Linköping, thaaaaank God !

Kom på förresten att jag imorgon måste (!!!!!!!!) ringa min fader, och typ hej hur mår du, jag saknar dig osv, kommer du på söndag, jag kommer iaf om en månad ( teeeeaaaaar, bähää ?! på tok för lång tid) !


he he he he he eh eheeheheheh

fan vad jag älskar motown, störtsskönt, typ jackson 5, kalla mig töntig men vad fan är du då ? ja jag tänkte väl det

haha, men gå och lägg mig

Förutom att jag blivit bestulen har dagen varit väldigt bra. Jag köpte en ny tröja som jag sucktat (?!) länge efter och även en ny bikini, maha !
Nu kollar jag på semestersvenskar och drömmer mig bort, mysigt. Jag ska också bli reseledare vet ni, en grej att pricka av från listan efter studenten sen. Hoppas dom här teveprogrammen finns kvar då så jag också kan bli lite känd, haha what ?

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemen ska slänga in lite citat från den gångna dagen.

Lisa: "Penisvässaren!"

Lisa "Du är så ful, jag käks när jag ser dig" (hon sa det till mig, tack pullan <3)

Madelene: "Apuu"
Lisa svarar " Puhu?" (hahahaha, alltså apu who, fniss, jättekul)

Lisa i matsalen: "Jag tycker om att sitta här, då har vi nära till oasen"
Jennifer i matsalen: "Jag hatar den där gåsen, den är så ful"

Hahahahaha, jag garvar sönder lite grann, fnissar och fnittrar ..

rip bettan

Jaha, idag är lite av en sorgens dag för mig. Jag har gått miste om en väldigt fin vän. Min cykel, även kallad "Bettan junior" har försvunnit spårlöst. Fan säger jag bara .. ledsen i ögat blev jag. I fredags tog jag henne till Johannelunds centrum eftersom min buss till jobbet går därifrån .. men jag har helt glömt bort att hämta hem henne (stackarn) tills idag då jag gick av en hållplats tidigare för att ta henne till "hem ljuva hem". Men icke, hon var borta. Jag vet inte om någon jävel kidnappat henne eller om hon hittade någon bättre, kanske en herrcykel som hon hellre ville spendera resten av hennes liv med.
Kanske får jag skylla mig själv lite som slarvat så mycket med hämtningen och dessutom inte skött om hennes hygien that much, kanske tröttnade hon på det .. eller också saknar hon mig, längtar hem, vantrivs hos sin nya (fittiga, ber om ursäkt för ordval, men frustraton mina vänner) nya ägare. Jag hoppas i alla fall innerligt att denna person som eventuellt har tagit henne ifrån mig känner en stor portion dåligt samvete, för en cykel kan vara en vän. För mig var Bettis en vän i vått och torrt, Bettan och jag har många minnen tillsammans, you are irreplaceable, tear. Du finns alltid i mitt hjärta, aldrig ska jag sluta älska dig !

Puss, ps. jag saknar sig ds.

(den stora frågan är dock hur jag ska förklara detta för min mamma ... rädd, förlåt mamma för jag slarvar så ibland, men du kan ju inte påstå att jag är sämre än min bror, som faktiskt badade med två av sina mobiltelefoner, inom loppet av cirkus 2 månader, ne just det, still lite bättre)

hej fettodagen

det är fettisdagen idag...  men jag ska äta en semla på lördag.

anna du förstår vad jag snackar om här

det kan ju inte vara optimalt att hänga upp en tandborste i taget ? nej jag tänkte väl det.

TUDIDDILULLIIUU

Okej, det var meningen att det skulle vara lov den här veckan, men icke, en dag fick jag njuta, just idag, och därför ska jag inte göra ett jävla skit, tänkte passa på att umgås med min familj som jag knappt sett den här veckan ! Varför detta kan undras, jo Madelene har fått springa runt i Coopkläder i en liten butik liknande en lada, pengar pengar men vem skulle inte tacka nej till lite softilation in tha bädd istället.
Jag har iaf lyckats överleva denna vecka men ser redan fram emot påsklovet, wuhu ! Att skolan börjar imorn ger kalla kårar, big time, vafan ! Palla !

Anyway, drog på Melodifestivalen igår när jag kom hem från jobbet och en promenad i snöstormen och jag har några synpunkter vill jag lova.
För det första vill jag ställa en fråga till svenska folket, kan vi aldrig hitta på något eget i detta mininmala land ?! Tydligen inte eftersom både Velvet och "vem fan är hon? - Sofia"  försökte efterlikna två amerikanska kändisar såsom självaste Lady Gaga och Madonna. Inte lyckat, jag fann det hela mer eller mindre patetiskt bara. Sen tyckte jag att Molly  var fantastisk men varför hade hon sin vita avslutningsklänning från nian på sig ? Kom igen tjejen, dra på dig något raffigare, dock min mening, förövrigt är tjejen sjukt söt  och sjunger otroligt jävla klockrent.
Dom som regerade hela fucking deltävlingen måste jag säga var E.M.D. Min första tanke när man fick höra att dom skulle delta var att det var helt fel, vafan, E.M.D och Melodifestivalen, nja tror inte det, det är ju som att ha typ ketchup på pannkakan ? Men fysaten vad bra dom va, tyckte iaf jag, blev imponerad verkligen, speciellt av koregrafin, wey, gillart.
Allt annat sög väl mer eller mindre, eller jag orkar inte kommentera, det var det jag ville säga. Nu blev inlägget väldigt långt men whi cares.


 
(bild lånad av Aftonbladet.se) hahahaha lisenfisen förstår det roliga
See you later aligator
After 'while, crocodile.

(haha fniss)

/M

stryp mig långsamt !

Den här veckan kallar jag tha killer week ! Helt insane, 3 prov på 3 dagar är inte normalt, dessutom har jag gått och blivit sjuk, lägligt så här inför tävling.
Känner att skolan tar upp all min tid, har man en gnutta tid över pallar man ändå inte att göra något annat än .. sova typ. Inte långt kvar innan jag träffar väggen. Snart går jag under, döda mig !

Men som tur är väntar ett sportlov efter imorgon, sitter fint. Dock har jag en del arbetstider, men det betyder cash och cash är bra, tiderna är ju inte helt förjävliga heller så hinner med lite socialt liv och har tid till att sova, bra, behövs !

Imorgon bär det av till Sävsjö och jag får efter en väldigt lång tid träffa min bästa vän igen, känner att detta kompenserar för mina svullna halsmandlar.

/M

<3

vafan ?

Jag har arbetat idag, tror att jag snart kommer vara i behov av terapi, kan hända, döda mig ! Eh och vid nästa arbetstillfälle ska jag klistra fast en lapp i pannan med texten "kryddorna står längst ner i vänstra hörnet !"

Tjarrå

mysan !

idag fyller min lilla bebis 1 år, puss !

               

fan !

min telefon är helt jävla fukkad ! va fan vill den ?

TRÖTT SOM ETT AS

Jag är så jävla trött idag så jag skrattar åt precis allt, typ iaf, men ett gott skratt förlänger livet. Har räknat på det hela och jag blir väl en sisådär 200 år, äh vafan vi  drar till med hela 500 ! Länge leve konungen, hej guiness rekordbok osv.
Nu ska jag nog återgå till pluggandet och sluta skriva här innan det hela går över styr.

Lycka till på träningen ikväll Madelene, seriös.
/M

TADAA !

Stor efterfrågan på "Dagens outfit" så tadaa, här kommer den.



Tröja; Mormors gamla trasa
Jeans; Fyndplagg från Myrorna, 27 spänn
Skor; Converse deluxe
Klocka; Dior

Smaklig måltid.

ingen som helst rubrik


idag är det måndag

Imorse kunde jag inte gå rakt, jag lovar, det gick bara inte, vinglade runt som om jag druckit en hel öl, sjukt äckligt men efter lite frulle återfick jag kontroll över mina ben och fötter och kunde därmed ta mig till skolan som gick förvånadsvärt snabbt idag.
Innan shoppingrundan med Lisenfisen fyllde vi matförrådet med krubb på Espresso house, fina grejer, sen bar det ut på jakt i kläddjungeln, fann mig ett par jeansleggins, en halsduk och en helt vanlig tröja.
Hemma vid 17, hem ljuva hem tänkte jag tills jag klev rakt i kattspyan, inget jag rekomenderar men om ni ändå vill testa känslan kan jag tipsa om att mosa lite knäckebröd tillsammans med vatten, häll ut på golvet och du får dig en sjudundrande upplevelse.

Spenderat x antal timmar tillsammans med min blyertspenna så här på kvällskvisten, fint sällskap, kulturhistoria är det bästa jag vet, speciellt när man ska skriva ner det viktigaste från 40 sidor, glad tjej.

Nu ska jag softa, hear you tomorrow suckers.
/M


povel ramel, vilket geni


"vi går på stigen som bär till evert"
"var är tvålen broder, geee mig tvålen syster, skum skum skum skum"


hahahahahahahah dör, mor min och jag hade lite allsång i kön till biltvätten, fina grejer.

bara så du vet, jag kommer sakna dig

eh, från och med idag kommer jag frukta datumet 18 juli ..


sommar kanske ? ne dunjackan åker ju såklart på fortfarande ..

 kro

HALLELUJA

Aldrig i hela mitt liv har jag hunnit med så mycket på en söndag.
Motion tidigt imorse efter ett besök i solariet, satt fint. Körde en hel del bil med min mor, klarade mig med endast tre motorstopp idag, riktigt stolt, likaså var min mor. Jag tycker dessutom att hon är en ypperlig lärare; efter andra motorstoppet "men lilla gumman nu har du fått i fel växel", tack för upplysningen mamma, bara två motorstopp försent. Aja, sen har jag lärt mig att tvätta bilen också .. vet inte riktigt om jag var till så stor hjälp egentligen, jag försökte mer eller mindre göra allt för att inte blöta ner mina fina converse (nya !? vad fan tänkte jag med).
Jag har hunnit med bubbel och plugg idag också .. bubbel=ljuvligt, plugg=döden. Ja ungefär så kan man väl summera min dag.

Vad tycker folket, bör man kanske radera bilddagboken nu ? Nja, kanske ska hålla på det lite till .. men det känns ändå lite .. 2007




/M

RSS 2.0