arbete

Idag på jobbet hände något fascinerande.. snabbkassorna lyckades synka varandra så båda sa samma mening samtidigt med  kankske någon sekunds fördröjning vilket gjorde att ljudet upplevdes som dubbelt så högt och liksom ekade.. coolt, kändes som jag var med i en Star Wars film

man börjar ju undra

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér ?

vad i ..

-

IMORGON SKA HURTMADELENE UT OCH SPRINGA ! HEJJAHEJJA

det här håller inte

Har något jag vill ta upp.

Tänkte informera svenska folket om att vi går mot varmare tider. Idag för att ta ett exempel så var det 16 grader Celsius vid tio tiden och hela dagen har solen strålat över vårat granna land och inte ett moln på himlen har kunnat skådats.
Nu vill jag absolut inte göra några personangrepp .. MEN FÖR HELVET LÄGG UNDAN STÖVLARNA ! Jag menar.. själv så skrek jag av lycka den dagen jag kunde använda mina tennisskor utan att behöva tänka på att använda ett par sockar i dom.. just det. Och nu just idag har jag införskaffat två par högklackade sandaletter som jag tänkte använda redan nu på torsdag, på tisdag tänkte jag även köpa två par gladiatorsandaler eftersom jag känner att tom. tygskor är snäppet för varmt !

Blir ytterst upprörd när jag ser stövlar på fossingarna på folks .. senast idag kunde jag skåda detta. Flickan i fråga hade dessutom svarta sådanna .. även svarta kläder i övrigt. Även på jobbet fick jag smakprov på detta då en kvinna promenerar in med kängor och kappa, min tanke var ungefär "här sitter en skruv lös"...

/M

inköpinköp

Har då för att vara förbered när jag tar det här med skorna med mamma kollat runt på en del skosidor. Kom underfund med att Skopunkten har ett väldigt bra erbjudande "Ta tre - betala för två". Ser ju lovande ut, har tänkt mig ett par gladiatorsandaler och ett par pums av något slag. Vad tycker no om dom här godbitarna ? (kommentera gärna, är fortfarande lite osäker) kände att jag behöver något lite stadigare för mina något mörbultade fötter efter allt dansande genom åren.

 

LÖNING - NEHE ?!

Är det inte meningen att lite pengar ska rulla in på kontot idag ?! Eller kommer dom på måndag? Har man glömt bort att ge mig pengar ? För jag känner hur paniken stiger, need money ! Har ju en del att införstaffa, nu igen. Men det är ytterst nödvändigt, min garderob består av kanske endast mörka dystra färger på kläder, skor och accesoarer, så får det inte vara nu på vårkanten ! Helvete, kommer få gå naken !
Eller, kanske värt att flörta lite med mamma .. hon ska banne mig iaf betala mina skor. det är ju faktiskt henne sjobb som mamma, ge sitt barn det dom behöver, mohahahahahahah !

Jag kollar på postkodmiljonären .. känner mig deprimerad
.. 100000 till
..och en volvo

jag ska nog gå och köpa en lott


/M


.

fan fan fan


pallaballa

jag orkar fan inte !
har så jävla mycket att göra.. kan vi göra dygnet lite längre ?

förlåt pappa att jag inte ringde tillbaka, jag ringer imorgon

/M

torsdag mina fänz

Morgondagens schema:

Tandläkaren
Kulturhistoria
Mentortid
Idrott - Konditionstest
Dans - Modernt
Rep inför dansföreställning


Och någon gång där emellan ska jag försöka hinna med toabesök och krubb
...


puss

Skönt att skrivglädjen är tillbaka, torkan i bloggöknen är över. Kan tacka en särskild bloggare för detta, nämner dock inga namn, lite roligt vill jag ha för mig själv .. men kan ju passa på att tipsa om andra bloggar vilka jag följer flitigt

Kissies.se
Desireenilsson.blogg.se
Paulinadanielsson.blogg.se 

Mina små fanz, det här är riktiga tjejer, så äkta !
Vem kan får för mycket av blondiner ?

/M


GLAD PÅSK

Idag har jag lyckats trycka i mig en halv Ben&Jerrys, 3 klubbor, en gnutta riktigt äcklig iste, en Tor och så frukost imorse. Kände att efter klubborna fick det vara slut på onyttigheter, men tror ni inte att min mor kommer hem med ett påskägg fullt med godheter. Hör o häpna, ett påskägg .. kanske 2 veckor försent, men det är bara att tacka och ta emot.

Så här ser det ut, och som ni kan se ligger en cola klubba bredvid i en liten påse.. fick mig att tänka tillbaka på barndomen, drog ett slick och jag var 5 år igen ! Superfascinerad över att crispet som man doppar klubban in exploderar i munnen .. jag ska till tandläkaren imorgon ..



/M

haderiahadera !

Idag har jag överkonsumerat mackor, limpskivor med alla pålägg man kan finna i ett halvfullt kylskåp. Finner både något negativt och positivt med det hela dock...
Jag kunde ha valt något matigare och nyttigare till middag, men det är så där när man har mycket att göra och dålig erfarenhet av köksutrustning, recept osv .. knappt så jag kan koka makaroner, jag frågar ständigt om man stoppar ner makaronerna innan eller efter vattnet har kokat upp. Mackor är dock gott och jag måste tänka på min mamma som jobbar inom Pågen, så tänk på det mina vänner, köp mer bröd ! Bara stoppa munnarna fulla så min mor får den lön hon förtjänar !

Fyfan vad ont jag har i kroppen förresten, har nog mycket med den moderna lektionen igår ! Vaderna är värst, får se om jag klarar av att stå imorgon .. med tanke på mina skadade tår är jag väldigt skeptisk. Nevars, jag måste ju pallra mig till engelskan imorgon, det vankas Nationella, jag är glad. Älskar prov.
Senare imorgon är det buggträning ! Tjoho !

Nu ska jag inta sleepmode och få min törnrosasömn så jag vaknar upp imorgon, vacker och pigg med en sprudlande energi, och vad den ska spridas till mina medmänniskor. Jag mår bra nu ! Tror dock att en förkylning är på väg .. fuck, där försvann den korta stunden av lycka.

/M

fuck

känner att jag eventuellt måste ta tag i min resväska ? högen blir konstigt nog bara högre och högre .. större och större


kanske dags att sova ?

Har nu lyckats hälla ut mina popcorn över datorn två gånger .. funderar nu över om detta är ett teckan från ovan, ska jag inte äta popcorn, är det det du försöker säga ? Gillar inte Gud mig ?

/ djupa tankar by M

måndag

Fyfan vad det suger med att endast ha 1an, 2an, 4an och 6an .. gillar inte riktigt att mina så kallade päron är så sega med att beställa nya kanaler ! Funderar på att själv ta tag i skiten, missar ju alla bra program, typ Fråga Olle, kungligt !

Förövrigt har dagen till ära varit väldigt bra, fick träffa tjejerna igen, bra ! Danslektionerna gick ovanligt bra efter ett så långt uppehåll. Dock negativt att vi slutar så djävulskt sent numera !

Just nu lyssnar jag på kunglig musik, proppar munnen full med popcorn och låter dom slinka ner med hjälp av lite lättdryck .. fin måndagskväll !

Fan va ovettiga inlägg .. men så får det vara tills jag finner nya ävenyr att berätta om !

SEE YA, HEAR YA !


fjollsöndag och trött som en gris

Har haft en sån sjukt bra långhelg i Sälen ! Ville allt annat än åka hem, but hey, next year, here we go again ! Sinnesjukt roliga dagar !

Konstigt nog längtar jag på något sätt till imorn .. det är fan skola, men känner för att träffa Liz för lite update, inte bra att det blir så lång tid som vi inte ses, måste ses !

Nu ska jag kanske, eventuellt ta tag i min resväska, kan ju finnas något som måste tvättas, kan finnas något jag eventuellt vill ha på mig imorgon, eller har vi 3 danslektioner imorn ? Då blir det nog mjukis för hela slanten, en sak jag kan lova. Skönt förresten att man i fjällen kan glida runt i underställ och termobraller, fyfan så skönt. Skönt också att man kan gå i långkalsonger till Ica, för det gör ju alla, haha avlider !

SO LONG SUCKERS !

/M

sälen 09

    
 
   
 
   
   
   

/M


wöhööööööö

Packat klart, halleluja ! Det tog sin lilla tid men nu är jag klar så det skriker om det, skönt ! Blev dock några plagg för mycket - men man vet aldrig, jag kanske kommer använda den där tröjan som jag egentligen aldrig i vanliga fall använder, haha !
Nu ska Anna och jag sova .. lite, för snart ska  vi upp igen, fuck så jävla tidigt !

NATTIFNATTRATT !

-

remind me why we decided this was for the best
because I miss you love
             v.


AA

Jag tycker att Ullas alkoholproblem i Andra Avenyn nu gått till överdrift .. vafan


14 april

Dra på trissor, tänka sig att besökarna håller i sig trots denna kassa uppdatering !

Idag drog skolan igång igen .. pest och pina skulle jag vilja sammanfatta det hela. Dock började dagen riktigt trevligt med en hel del skratt under matte lektionen - inte så ovanligt kanske, men uppskattat !
Var hos tandläkaren idag, hade tydligen lossnat en bit av min tand ? Jaha, så ska dit igen nästa vecka för lagning, jag längtar så !


Imorgon har jag en hel del saker att ta itu med, jag har blivit en sådan slarvmaja på sista tiden, skräpning !
Efter skolan ska jag hem, kanske sova lite om det hinns, hoppas på det för senare har jag buggträning och efter det ska jag hem till Anna, packa och parta hela natten, vi ska åka så sjukt tidigt till Sälen och åker även i husbilen så blir att sova i den på vägen upp, hija ! Hejaheja !



/M

PÅ TORSDAG DRAR JAG TILL SÄLEN MED DEN HÄR BÖNAN


-

wishin' you were here by my side is all that I can do
got my arms around my pillow at night, they should be holdin' you
thought I was stronger, how could I know
I can't take this much longer, its so hard on my soul
missing you baby boy ..

HÖHÖHÖHÖ

hahahahahahahaaha, jag kollar på ett så jävla roligt program just nu, det går på 6an, har inte en aning om vad det heter för jag orkar inte sträcka mig till bordet och ta tag i kontrollen, nepp.. här gör vi inte mer än vi behöver.
jag avlider i vilket fall som helst, så sinnesjukt roligt, jag älskar kineser/japaner ? äh vafan dom ser likadana ut, ta inte illa upp !

/M

tjollahopp

Ojojoj, här var det dåligt med uppdatering, men nu ska jag fan ta mitt feta arsle ur ugnen och börja skriva igen !

Mitt liv är en aning hektiskt just nu, tror att min telefon kan sprängas pågrund av för mycket information vilken sekund som helst .. men ändå petar jag in mer skit i kalendern, måste få ett stopp ? Var tog all egen tid vägen, vavava ? Nämen helt ärligt, jag trivs med att vara upptagen, jag hinner i alla fall med det jag behöver, nöjd där.

Det är ta mej fan lov nu, och jag njuter. Har varit i Eskilstuna de första dagarna, riktigt värda dagar.
Igår var det rep med dansgruppen ? eller vad vi nu ska kalla detta, kul i vilket fall ! Motivationen är tillbaka, tackar vi för ! Jag tog mig även tillfället att sola igår, ångrar mig lite idag ? Ser lite ut som en kräfta i fejjat.. det svider och jag tror mina ögonlock är typ .. svullna ? Aja, jag får skylla mig själv.. fast lite fräsch känner jag mig iaf.

Idag ska jag och Lisafisa fika ! Ser jag fram emot med glädje.. och att vädret är på topp med solsken och klarblå himmel gör det hela ännu ljuvligare, hejjahejja ! Våren är fan här !


Ja men där ser ni, uppdatering, nu vet ni lite om mitt sinnesjukt roliga liv ! Hejjehejja ! (hahahaha, ska nog bärja med det)


/M

RSS 2.0