I MISS YOU

I loved the way you felt so strong
I never wanted you to leave
I wanted you to stay here holding me

I miss you
I miss your smile
And I still shed a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you,
I miss you

I know you're in a better place, yeah
But I wish that I could see your face, oh
I know you're where you need to be
Even though it's not here with me

SÅDAN FAR SÅDAN DOTTER

Jag har jätte lust att ringa min pappa, men jag vet inte om han har kommit hem, eller det har han säkert men jag ringer imorn. Han har varit i Schweiz hela veckan och jag har bara fått ett sms på sin höjd, men det är ju dyrt så inte konstigt, men som sagt jag ringer imorn. Puss pappa, du är bäst !

OCH 12 POÄNG GÅR TILL...

Min mamma vill läsa min blogg. (det får hon inte,därmed slutdiskuterat)
Idag har jag varit olydig. (bad girl)
På måndag ska jag göra ett nytt försök med det här att inte äta godis mer än 1 gång i veckan. (good luck chuck)
Jag har sovmorgon på måndag. (HALLELUJA MOMENT)
Tisdagens sovmorgon utgår. (det positiva: vi får sluta tidigare)
Imorgon ska jag på middag. (trevligt som alltid kommer det såklart att bli)
Söndagen kommer till största del innehålla julpynt. (äntligen ! vet bara inte var jag ska ställa min ljusstake, tips ?)
Jag ska även träna på söndag. (dags att ta tag i det hela, snart badsäsong ?)
Jag måste ladda ner julmusik och lägga in i mobilen, typ imorn. (men vafan, det borde nästan vara lag på det)
Vil avsluta denna ointressanta lista med att det ilar så in i ******* i min ena tand. (aj)

/M

MEN DRA PÅ TRISSOR

Och hon gör det igen ! Jag är ju så jävla bra bara, bäst helt enkelt ! (lite bättre självkänsla/självförtroende pepp, haha)

Aja, sjuk som fan typ lite i alla fall, nä men det var tungt att gå till skolan imorse, hade hellre legat kvar x antal timmar till, satt på en bra film och tyckt lite synd om mig själv. Men nej jag begav mig till skolan, hade redovisning på engelskan vilket gick bättre än väntat, efter det stod kulturhistoria på schemat och där gick vi igenom kyrkor ? okej, inte så värst intressant men det var däremot mitt resultat på det tidigare provet, bäst helt enkelt. Ayway, efter dessa två lektioner tog vi tjejer bussen in till stan eftersom vi var allt för lata för att gå (men o andra sidan kanske inte vädret var så värst inbjudande) blev mat på taco bar för Tanjas och min del, de andra drog en Burger Kung, mums i alla fall. Lunchen bjöd på en hel del skratt också, som vanligt !
Teckenspråket idag gick väldigt bra, jag är faktiskt väldigt duktig ! (ännu mer pepp, he he)

Nu ska jag äta med min mor, plastic father, plastic fathers bror Robban och Linda, mys då !



Later suckers !
/M

HUR, VARFÖR, NÄR VA ?

JAG FÖRSTÅR VERKIGEN INTE HUR DET ENS KAN VARA MÖJLIGT ATT TAPPA BORT SIN TVDOSA I SIN SÄNG ! HUR FAN GÅR DET IHOP ! JAG MÅSTE NOG PRECIS SOM FAGELITO SÄGER, SKAFFA EN KARTA ÖVER SÄNGEN SÅ JAG KÄNNER TILL VARENDA VRÅ ELLER OCKSÅ SKA JAG FIXA ETT SNÖRE OCH HÄNGA KONTROLLEN RUNT HALSEN FÖR DET HÄR FUNKAR INTE LÄNGRE.  JAG TAPPAR BORT KONTROLLEN MINST 2 GGR PER DAG, 2 GGR FÖR MYCKET OCH ÄVEN OM JAG LÄGGER DEN SÅ JAG VET VAR DEN LIGGER SÅ GLÖMMER JAG SNABBT BORT VAR JAG LAGT DEN. IQ FISKMÅS, ELLER KALLA DET VAFAN NI VILL. JAG SKULLE VILJA SKYLLA PÅ HÅRFÄRGEN !
MÅSTE BLI ÄNDRING NU, SKÄRPNING FÖR FAN MADELENE INGEGERD ANITA ANDERSSON !

PS. JAG ÄR STOLT ÖVER MINA MELLANNAMN, SÅ DET SÅ. DOM ÄR EFTER MIN MORMOR OCH FARMOR, SÅ DON'T EVEN GO THERE DS.

PS2. JAG BER OM URSÄKT ÖVER ALLA SVÄRORD SOM RÅKAT SLINKA IN I DETTA INLÄGG, JA MIN TUNGA ÄR SVART OCH RUMMET KRYLLAR AV GRODOR, NÖJDA ? DS.

/ MYCKET IRRITERAD M

SOME PEOPLE JUST LIVE

Linda och Robban är här, och Lindas son är typ 3 år.
Jag tycker om honom, han är söt och lagom jobbig, nästan inte jobbig alls !
Nämen se där, jag tycker om vissa barn, plus i kanten, guldstjärna till mig ! Ett steg i rätt riktning, eller vad säger ni ?


JAG HATAR DIG !

Jag får krupp ! Det må jag säga ! Min dators batteribajssladd har slutat fungera. Känner verkligen att jag behöver det i dess svåra tider, jag menar jag har en engelska uppsats att skriva ffs !
Men jag har bestämt mig, min kära dator "Bertil" som jag förövrigt döpt den till ska få torteras och sen ska jag låta honom dö, sakta, riktigt låååångsamt ! Han ska få kämpa in i det sista ! Han har nu 38 min kvar i livet. Lyckat till (not)

To be continued !

HEJHÅ !

Inte varit särskilt aktiv här but who cares really.
 
Aja, varit hemma tisdag och idag, sjukling. Kände för att vara hemma och vila upp mig lite, skönt har det varit men nu längtar jag faktiskt tillbaka till skolan och till allt roligt med tjejerna !
Har väl spenderat största delen av dagarna framför tv.n men jag har faktiskt pluggat lite också, duktig !
Ska iaf till skolan imorn, linedance på gympan kan man ju inte missa (eh jo, fast ändå lite roligt).

Anyway, nu ska jag göra mig lite iordning, har precis duschat. Sen ska jag jag städa upp lite i min garderob (bombnedslag ?) Efter det ska jag skriva klart englskan (kanske) sen kolla på tv, haha !

Btw, i löööööve Ellen DeGeneres ! Cool brud fan !



/M


HISS & DISS

Har glömt bort denna punkt men nu är den tillbaka och idag vill jag hissa Coca Cola reklamen på tv. Jag har länge tänkt på detta så nu måste jag yttra mig om den.
Coca Cola reklamen ger en en känsla av glädje. Den är mysig och ger julkänsla, så många guldstjärnor och plus i knaten, getingar, toasters you name it till den ! Hatar Coca Cola som dricka men fy bubbla vilken mysig reklam de har lyckats med ändå. Vet också att fler håller med mig och jag har alltid tyckt om den reklamen.

Oså över till dissningen.
Jag skulle vilja dissa de människor som är dumma nog att inte lyssna på meteorologerna/väderreportern, nyhetsankrarna, på det som står i tidningarna, folk runt omkring osv på vad de säger angående vädret och förhållandena på vägarna. 100 olykor i trafiken på en kväll tack vare vädret är för mycket !
KÖR FÖRSIKTIGT ! ÅK INTE UT OM DU INTE HAR VINTERDÄCK ! DET ÄR HALT FÖR GUDSSKULL !
TÄNK FÖR FAN ! DET RÖR INTE BARA DIG SJÄLV UTAN FOLK RUNTOMKRING OCKSÅ ! SERIEKROCK ? HÖRT TALAS OM DET KANSKE ?

/M


MAKE A CHANGE

Igår var det 40 års kalas i Mölunda för Robban ! Mycket trevligt och very god mat as always !
Jag och de så kallade stora barnen spenderade största delen av kvällen framför tv:n, mysigt då haha ! Hade vrålont i huvudet så jag kände inte för att göra så mycket annat.

Aja, idag sov jag länge och har pluggat lite teckenspråk (blä) skickade precis in läxan som skulle varit inne i fredags, och ? Palla inte göra det då.
Glömt engelskan i skolan så kan itne göra något med det, synd hade varit skönt att ha det gjort, får helt enklet göra det imorn eller något.
Så senare innan jag ska sova ska jag läsa en väldig massa sidor i svenskboken, ska ju vara utläst på onsdag (blä där också , absolut sämsta boken).
Ska iväg till Hasse och Maggie efter maten, fixa filmen så jag kan ta med den imorn och skicka iväg upp til Stockholm. Det är verkligen på tiden, har dragits ut alldeles för länge nu.

Nu ska jag ta mig uppöfär trappan in till köket och hjälpa min mor med maten, snäll.

IKVÄLL ÄR DET SISTA AVSNITTET I ENSAM MAMMA SÖKER, MISSA INTE FÖR GUDS SKULL !

ps. Jag är sjuk ? ds.

BÄST


<3

du gör mig liksom glad, även om du kanske inte är medveten om det.
jag behöver bara tänka på dig.



HAVE A NICE DAY

Idag har jag och Lisa varit på stan och vi gick bla. förbi Café Gyllen och det luktade massa pepparkaka, mums, jätte juligt. Jul är så mysigt. Jag ville bara säga det.
Fast lite sommar skulle inte heller vara fel ?


CHRISTMAS TIME ?

Det blev minst sagt sent igår, eller ska man säga tidigt ? Tjejerna kom till mig runt halv 8 igår kväll och promenerade här ifrån halv 6 imorse, så jag har spenderat största delen av dagen i min säng, sovit mycket gott, dock drömt en del sjuka drömmar, en hel del Harry Potter (undrar varför ? ne, det säger sig själv)  haha.
Men måste säga att det var en r tkigt trevlig kväll och det får göras om !

Nu ska jag plugga i väntan på mat senare ska jag ringa Linn.



/ Later - M


TJING

Om några minuter, 3 för att vara exakt ska jag ut i ruskvädret, promenera till bussen, möta Liz på rese, gå äckligt långt till skolan, filma lite, promenera till stan, köpa ansiktsrengöring, köpa godis till ikväll, återigen promenera till bussen, åka hem och väl hemma måste jag plugga innan tjejerna börjar rulla in på löpande band.
Bra dag ! Jättevärd !
Längtar till ikväll :) mmmm Harry Potter ! (haha)
Ha de !

/M


JA, MEN OKEJ

det känns som vi sitter i samma båt du & jag. 
skönt då.

HUR KAN MAN NÅGONSIN VARA BEREDD ?

Känns verkligen jätte härligt att vi är lediga imorn och på onsdag. En extra helg mitt i veckan !
Imorgon ska vi tjejer samlas här hemma hos mig för en filmkväll, mysigt då !
Känns verkligen bra när man har något att se fram emot i veckorna, man behöver det för att liva upp tillvaron.

Idag har det varit en helt vanlig dag till största del och danslektionen flöt på, älskar när jag har den känslan att allt går bra, kände knappt av skadorna heller, så det bådar gott !
När jag kom hem från skolan idag insåg jag att jag återigen glömt min nyckel ! Fan säger jag bara ! Men tur som var hade inte Fegge larmat och mitt fönster var öppet haha så jag klättrade in där och för er som har varit hos mig vet att mitt fönster är minimlt och sitter cirka 2 meter upp från golvet ? Men jag lyckades smita in utan några som helst skador dock hade jag sönder fönstret ? Mindre bra, det lostnade och jag försökte förbrilt sätta dit det igen men utan någon framgång så aa nu sitter det där lite halv fast men det funak rju iaf hahahaha !

Just nu kollar jag på Vänner, älskar det ! Det gör mig glad, hi ! Men jag har ångest över att jag inte pluggat, blä. Fårgöra det imorn efter att jag varit förbi skolan. Sitter också och letar efter en låt till begravningen och jag tror jag har hittat en nu, Sonja Alden skriver fina låtar måste jag säga !




___________

Det var det sista jag behövde.
Jag hatar dig, dig och dig !


/M


I SEE TREES SO GREEN, RED ROSES TOO

Pluggandet har gått skitbra idag.
Jag har ätit mammas hemlagade potatisgratäng, mums !
Pepparkakor är nog de godaste kakorna jag vet !
Ensam mamma söker älskar jag verkligen.
Hoppas Anette väljer Richard.
Imorgon ska det filmas.
Jag måste åka skolbussen imorn, kräks av bara tanken ( jobbigabarn.se)
Vi har modernt imorn, längtar järnet, det absolut bästa jag vet !
Tänkte ha skjorta i skolan imorn.
Nu ska jag sova.
Godnatt !



/M

SNYGGAST



ville bara säga det .

LISTEN TO THE MUSIC OF THE NIGHT

Nu tänkte jag plugga. Vet inte riktigt vad jag tycker om den saken.
Mestadels att det suger kanske ?

________

Som jag sa, det funkar men det är långt ifrån bra.


DON'T FORGET THE LYRICS

Jag känner mig extra duktig idag efterso jag har storstädat mitt rum ! Allt är nu i topptrim och ikväll kan jag somna med gott samvete och i en nybäddad säng ! Det är verkligen en skön känsla. Och har ni tänkt på hur mycket det kan göra i ett rum att man tillexepmel byter plats på en lampa och en blomma, det gjorde jag och det kändes som tt nytt rum, nästan haha.
Aja, jag ska bara slappa resten av kvällen, kolla några Oth avsnitt och sen blir det dansbandskampen som vanligt.
Imorgon måste jag plugga, stort historiaprov på torsdag och bokrecension och ett engelksarbete som jag måste sätta fart med. Men det blir nog bra allt det där.




 /M
_________

Even though I can't touch your face
I feel you with me every day
I wish you could see all my dreams coming true
When I get lost I close my eyes
And I feel you shining down so bright
I feel you shining down on me

You were like my mother
You were my best friend
You were everything I want to be
And all the good inside of me
There's never been
Never been another
That loved me like you did
My grandmother, my angel.


HALLELUJAH

jag vet inte när eller hur jag hamnade här.
jag vet varför och jag vet att jag vill härifrån.

_____

well, maybe there's a god above
but all i've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you
it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken hallelujah

BRAVE NEW WORLD

jag tycker inte om den nya serena,
mitt hår luktar klor.
jag har haft ständig huvudvärk i en vecka.
jag är hungrig.
ikväll ska jag umgås med min familj.
idag hade jag utvecklingssamtal.
jag är fan bra !
____


YOU ARE WATCHING OVER ME

Jag kan inte sova, alldeles för mycket tankar far runt i huvudet. Det har verkligen varit för mycket nu.

Tänkte på Lisa, hon fyller år idag också så grattis gumman,hoppas du haft en bra dag.
Men jag tänkte på dig och insåg hur glad jag är som har en så bra vän som dig, glad att jag har så många fina vänner men det är något visst med dig. Vi träffas varje dag men tröttnar aldrig  på varandra och jag vet att du alltid finns där för mig. Dig kan jag verkligen prata med för du lyssnar, det spelar inte någon roll hur många ggr jag berättar samma sak, du lyssnar varje gång. Jag är tacksam. Du är lite av min andra halva.
Så tack gullet för att du finns där för mig.
_____


(Konstigt nog föll också tankarna på dig, jag vet inte varför, det känns konstigt men bra, jag saknar nog dig, jag har inte glömt dig, jag har bara inte varit ärlig mot mig själv.)

I'M LOST

det är det ena efter det andra och så har det varit en tid nu.
jag orkar snart inte fler motgångar.
jag måste hitta lyckan igen.
var är egentligen lycka ? jag har glömt.
____

jag vill så gärna sluta tänka i dom här banorna.
men jag kan inte.
det är omöjligt.
jag faller hela tiden tillbaka.
ena dagen är bra den andra inte.
hur jag än gör, hur jag än vrider och vänder på saken så mår jag dåligt.
jag vill att det blir bra igen.
jag vill vara liten, men jag vill absolut inte vrida tiden tillbaka.
jag har lärt mig av livet och varit med om mycket bra.
men nu .. nu vet jag inte.

<3

blandade känslor, jag har inte riktigt fattat än.
men nu får du vila, jag älskar dig.
det känns konstigt, jul kommer inte bli riktigt det samma utan dig.
vem ska jag nu baka pepparkakor med ?


SÅ ÄR DET MED DET

SHIT POMMES VATTENSLANG VAD SKÖNT DET VAR ATT KOMMA HEM IDAG OCH INTE BEHÖVA PLUGGA ! VÄRSTA KÄNSLAN VILL JAG LOVA.
DESSUTOM HAR JAG INGA SOM HELST PLANER I HELGEN, DET BEHÖVS VILL JAG LOVA. SKA STORSTÄDA MITT RUM OCH TA DAGEN SOM DEN KOMMER ! DET BÄSTA, SPONTANITET KALLAS DET.
DESSUTOM GICK PROVET BRA IDAG TROTS ATT JAG PLUGGAT SÅ LITE.
ÖPPET HUS VAR SJUKT SVETTIGT MEN JÄTTEROLIGT OCH DET GICK SKITBRA FÖR MIN DEL.

PS.  IDAG KÄNDE JAG FÖR STORA BOKSTÄVER DS.

/M

HEJ SLÅ KLACKARNA I TAKET !

Wey ! Fan vad bra jag är ! Min mor har precis förhört mig på Kultushistorian och hon behövde knappt ställa några frågor jag berättade bara på ! Känns härligt alltså, så ska bara läsa igenom det en gång till innan läggdags och så en gång imorn på tyo bussen så ska det nog gå finemang :D
Är dock lite orolig inför Svenskprovet för jag glömde böckerna, hade bara anteckningar ich äftet och det är inte ens hälften av alt vi har, ops ! Men det orndar sig la, tänk positivt !

Idag gick vi igenom allt inför onsdag, Öppet hus ! Ska bli väldigt roligt, det gick skitbra idag trots några utbrott !

Verkligen bloggtorka märker jag , blev ett tråkigt inlägg som vanligt men jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Nu ska jag spela flaggor med min vän Joooocim och sen ska jag sova för imorn blir det upp todigt för en tur i skogen med löpardojsen ! Kör ba !



/M

TIME TO MAKE A CHANGE

Igår var det ganska vilt hemma hos mig och vi hade väldigt trevligt ! Dock lugnade det ner sig lite när vi kom till Maxim, kanske bra det men aja.

Idag har jag kommit under fund med att jag måste bli lite nyttigare ! Så nu när jag har käkat upp hela påsen med jordnötsringar hade jag tänkt att från och med imorn och fram till jul eller nyår, vet inte riktigt men jag tror det blir till nyår så får jag inte äta godis mer än 1 gång i veckan ! Jag ska heller inte dricka och det gäller till nyår ! Så nu är det officiellt och måste därför hållas känns det som så önska mig lycka till ! KAN BEHÖVAS !

Aja, chillat idag en hel del, insåg att det va rmånga program jag missat i veckan och fastnadedärför framför tv repriseran vilket jag ångrar i efterhand, för jag måste verkligen plugga !!!!!!!!!! PLUGGPLUGGPLUGG, det och träning är väl det ändå som min kommande vecka kommer handla om. Bra eller dåligt, aa gasnka sämst. 



 /M


just nu är det bara för mycket.


my grandmother, my angel

idag insåg jag hur mycket jag kommer sakna dig.
hur mycket jag saknar dig nu.
den du en gång var.
den du alltid kommer vara för mig.
den jag kommer minnas dig som.
du gjorde verkligen allt för oss.
alla minnen, alla underbara minnen, de kommer aldrig suddas ut.
i mitt hjärta har du en plats som kommer förbli din. 
och du ska veta att jag tänker på dig mer än du anar, mer än någon någonsin kan ana.

jag ska sjunga för dig, det ska jag.
det spelar ingen roll hur jag mår.
jag ska vara stark just då för jag vet hur mycket du älskade när jag sjöng.
varje gång rullade tårarna ner för din kind, men det var gädjetårar, jag vet att du är stolt över mig likaså över min bror och framförallt din son.
men jag är stolt över dig också.
du har kämpat in i det sista.
men det är okej att släppa taget.
vi klarar oss, även om det är svårt att tänka sig ett liv utan dig <3




TROR DU ATT DU ÄR COOL ELLER ?

det är du inte, tönt !

DON'T YOU GET ME WRONG ?

Igår när jag skulle sova räknade jag får för omväxlingens skull, det har jag nog aldrig gjort förr. Men jag märkte snabbt att det inte funkade, fåren blev bara fler och fler och svåra att räkna så jag slutade nästan med detsamma. Jag tänkte på något annat och somnade.
Intresseklubben antecknar jo jag vet.

Idag har jag fortfarande huvudvärk och mår jättekonstigt, känns som jag när som  helst bryter ihop, någon slags sjukis på gång ? Jo jag tror det men jag gillart inte.

Jag ska ha läst ut en jätte dålig bok tills imorn och jag har kommit till ungefär halva men kommer inte hinna eller för den sdelen orka läsa hela tills imorn. Därför har jag googlat och läst en hel del recensioner, det får funka, jag hoppas på det bästa samtidigt som jag inte orkar bry mig om hur det går. Känns som bokdisskutionen kommer ha en ganska liten betydelse i det sora hela, eller vad tror ni ?

Imorn åker jag till Eskilstuna, det ska bli skönt även om jag bara är bort typ 24 timmar kanske, men ändå. Saknat pappa. Vi ska fira Dennis på lördag.

På lördag kväll är det Matildas 18-års fest. Vi tjejer ska gå och först är det lite förpartaj hos mig. Trevligt, det brukar bli det med töserna.

På söndag ska jag plugga eftersom jag har två prov nästa vecka, det känns jättebra. Nej fy fan ironi på högsta nivå. Jag hatar verkligen skolan. Den får en att må dåligt och man får ångest. Ständigt skjuter man upp saker och ting fast man innerst inne i slutänden kommer ångra sig och gräma sig över att man inte började tidigare. Varför är det jämt så ? Det är konstigt ju ! Men ne, numera ska jag börja i tid så slipper jag stressa och jaga upp mig, det tar verkligen på en.

Nu vill jag dö, så dåligt mår jag. Men jag ska nog bara sova helt enkelt. Men först ska jag äta en bulle. Och kanske en pepparkaka.



Ps. Idag gjorde jag största tabben Ds. (Men jag har slutat bry mig ! )



/M

BJÖRNLIGAN ?

Har preics ätit frukost, vilket är det bästa jag vet, typ dagens höjdpunkt. Men i alla fall så har jag nu lite tid över tänkte skriva några rader.

VEM FAN RINGER HEM TILL HEMTELEFONEN KL 05:40 PÅ MORGONEN ?! VA ?!
Är inte det lite stört ? För Anders åker ju för fan typ 5 till jobbet på morgonen så skulle han ha bestämt med någon eller blablabla (spekulationer) så borde ju den som ringde veta det eller alltså, ni kanske förstår vad jag menar ?
Men i alla fall det här gjorde ju självklart att jag började spekulera ! Man har ju hört och även sett på film ibland att folk ringer hem för att kolla om det är någon hemma, om inte gör dom inbrott ! Ja visst kanske nojjig men vadå ? Jag hörde ju massa ljud och sånt :( och som jag tidigare skrivit i något inlägg så är jag jättemörkrädd, och det är fan mörkt ute ! Panik i alla fall ! Just nu vill jag bara att klockan ska gå så jag kan larma huset och gå till bussen, tryggheten <3 !




/M - tönt

Jag älskar dig vet du.

Det är okej.
Du får släppa taget, det är okej.
Vi klarar oss <3

GOURGEOUS


NIGHTMARES IN HEAVEN ?

Ja var ska man börja. Har haft ont i huvet i princip hela dagen och märkligt nog har den inte försvunnit även om jag både ätit och sovit en stund. Har mått dåligt hela dagen och det påverkade danslektionen, den gick sämst.

Min mamma är borta tills imorn, var hon är det vet jag inte. Jag måste nog lära mig att lyssna bättre ? Aja, saknar henne i alla fall redan, känns så tomt när hon är borta. Men Anders är hemma och vi har precis ätit, det blev som det alltid blir när vi är själva, räkor, avokado, lite mackor och sallad, mums faktiskt och precis lagom så här på kvällen.

Och skriver som Blondinbella, YESYESYES ! Obama blev den nye presidenten ! Satt som klistrad framför tv:n imorse när han höll sitt tal och jag rös faktiskt ! Jäklar vilken bra talare han är, man rycks liksom med.
Egentligen är jag itne alls intresserad av politik, kan ha med att göra med att svensk politik är så tråkig och att man hör ganska lite om den. Men Amerikansk politik blir på något sett väldigt intressant och det är så stor uppståndelse kring den. I princip alla länder engagerar sig, speciellt Sverige. Ja jag har i alla fall varit väldigt insatt i det här valet. Kul ! Go Obama, nu hoppas jag på lite ändring :) ska bli intressant och se hur det går.



Borde egentligen lugga sjust nu men huvudet dödar mig så jag satsar på lite chillkväll och nanna tidigt, vi får se hur det går. Jag har en förmåga att fastna framför tv:n osv. !
Ska se Bonde söker fru ikväll, ganska patetiskt program ja jag vet ! Men jag diggar det ändå, älskar bögen :) han är skön. Men först blir det Vänner ! <3

Ps. NU HAR JAG ÖVERBELASTAT MINA BENHINNOR IGEN OCH DET GÖR KANSKE ONDARE ÄN NÅGONSIN ! BRY ER ! Ds. (a)


/M

IDIOT

jag tycker inte om dig :)

DID YOU THINK I WAS LETTING YOU GO ?

Idag åkte dunjackan på, fy så himla skönt ! Ångrar inte en sekund att jag köpte den, kan vara det bästa köpet i år och skönt att byta upp sig lite, hade tröttnat på den röda jackan. Och där lärde jag mig även en läxa, kul med färg men man tröttnar faktiskt snabbt. I alla fall jag. 
Så nu måste jag säga att jag tycker det är riktigt mysigt med höst, och ännu mer vinter. Tänk vad mysigt med lite snö sen, tända några ljus och bara mysa under täcket till en bra film och lite gottgott att äta ! Kanske det bästa som finns?
Jag är nog en höst/vinter människa innerst inne även om jag älskar sommaren och allt som hör där till (förutom krypen). Älskar också mörker av någon anledning, det gör det liksom ännu mysigare. Tycker faktiskt om att det fortfarande är lite mörkt när man går till bussen och samma när man åker hem från skolan. För vissa är det deprimerande med höst, men jag gillar't starkt, haha. Knäpp som gillar mörker förresten när jag är den kanske mest mörkrädda människan på jorden ?

Skolan idag var helt okej, matten gick förvånadsvärt bra, haha, kulturhistorian var seg och likaså var danslektionen. Så nja, skoldagen kanske inte var okej ändå, ganska sämst om jag tänker efter.  Men men, när jag kom hem så tog jag på mig träningskläder och intog löparspåret, det var dimmigt ute, lite läskigt när man kom till skogpartierna men jag ruschade, vilket gav lite av intervallträning, smart fast ändå inte, vem som helst kan ju befinna sig i skogen och typ våldta mig eller något :(
Anyway, sen har jag bara chillat idag, eller läste lite i engelskan men det var itne mycket för världen, skärpning ! Boken ska vara klar på fredag, rappa på !

Jag funderar på om jag inte ska följa lite utav valvakan ikväll, spännande faktiskt även om det ser ut som min favorit Barack Obama blir USA:s 44:e president är det va ? Rätta mig om jag har fel.
Fast iofs har jag en ganska jobbig dag imorn, men o andra siodan sov jag väldigt många timmar i natt så kan väl liksom offra mig (a) (vill ju se !)


KEEP SMILING, KEEP SHINING

Imorse var det verkligen inte lätt att ta sig ur sängen. Jag funderade många ggr på om jag inte skulle ligga kvar ett tag till, kanske hela dagen ? Men nej, jag pallrade mig till skolan och dagen dög, danslektionen gick ritkigt bra förutom lite förvrirring i någon övning haha men men. Idag fick vi även skolkatalogen och varenda jäkel verkade checka in den ? Dock blev jag inte så jävla bra, men jag har vant mig nu. Man kan inte bli bra på ett skolfoto så enkelt är det. Idag fick vi tillbaka historia proven också och jag hade lyckats väldigt bra, ritkigt nöjd över resultatet.

Efter skolan tog jag och Liz en sväng på stan och jag kände mig fulast i världen (ville jag bara inflika så alla vet det !) Men det var trevligt och Liz köpte två mycket fina tröjor ! Efter stan när jag kommit hem insåg jag att jag glömt nycklarna till huset ! Så jag fick sitta och vänta ute i kylan i ca 30 min, jättebra när man precis tränat osådär, kanon liksom. Aja, sen när jag väl fick komma in tog jag på mig massa kläder (eftersom jag hade fryst till is ? ) och begav mig till Johannelunds centrum, jag solade, mycket skönt ! Efter det tog jag en löprunda som gick galant.
Ja och nu chillar jag järnet !

Imorn ska jag plugga lite kände jag, tänkte få ett bra resultat på det kommande Kulturhistorieprovet också.

Förövrigt mår jag jävligt bra just nu och jag hejjar på Obama i presidentvalet  ! :)



/M

HÖSTLOVET

Nyduschad och fräsch och beredd att berätta om veckan som gått !

Måndag.
Kom till Eskilstuna vid 16, hann bara slänga i mig lite mat sen kom Love till mig så cyklade vi till Odlarn, till Linda och Danne. Spelade lite spel o snackade skit haha, roliga. Mycket trevlig kväll åkte hem och sov efter det.

Tisdag.
Hektiskt dag ? Jajemen. Jag och min far gick upp kvart i 8 och klockan 8 var vi i Årby. vi sprang hela 5 km och jag var minst sagt förvånad att jag klarade det så galant, stolt !! Efter det fick jag stressa som tusan, gjorde mig klar på mindre än 1 timme, vilket är sjukt bra för o vara mig ! Aja åkte iaf ner till stan  med Love och mötte upp Martin och Linus, senare joinade även Anna och det var dags för bowling. Dock så var alla banor upptagna så vi drog en vända på stan innan men sen begav vi oss till bowlinghallen igen. Fyfan vad jag sög ? Haha ja jag förlorade (:  men jag bjöd iaf på mig själv med en hel del olika tekninker eller vad säger ni ? Wellwell, efter bowlingen skyndade jag mig hem och slänge i mig lite mat och drog på spinning med pappa. Sjukt jobbigt pass ! Men efter det kände jag mig väldigt duktig !
Senare på kvällen kom Love och vi åkte mot Odlaren igen. Hämtade upp Linda och Danne och begav oss till Oskar där en hel del folk aa, chillade lite ? Vi joinade men efter ett tag intog vi Twisterspelet. Alla fuskade väl på ett eller annat sätt men värst var Martin med sina sluga små knep att störta sin överman, MIG ! Kung var jag så det så :D haha ! Åkte sedan hem och sov !

Onsdag.
Ganska händelselös dag. Sov en hel del, städade åt pappa eftersom han var tvungen att ta ett jobb. Men han kom hem tidigare än planerat så vi åkte till stan och käkade på Ming, mumma ! Sen gick vi till Street oh jag valde ut två skjortor åt min far, och snygg blev han ! Senare mot kvällen chillade jag mest framför tv:n, skönt !

Torsdag.
En hel dag i Sockholm med tjejerna. Verkligen jätterolig dag, helt insane ! Filmade en hel del och ni kankse får något smakprov en dag, vad vet jag. Men jag garvar sönder.
Kommer dock itne ihåg riktigt vad jag köpte ? Men jag var iaf genomblöt när jag kom hem, vilket var sisådär trevligt. Men värd dag och tack så mycket tjejer !

Fredag.
Eh ? Vad gjorde jag den här dagen... just ja. Åkte hem till Linda och hade det allmänt trevligt sen kom min bror och Petra och hämtade mig, blev det bio med dom två. Vi såg High School Musical 3 haha, men jag blev verkligen förvånad, hade itne trott att den skulle vara så bra. Hade tänkt mig att den skulle vara minst lika töntig som de första filmerna men ne, den får 4 av 5 toasters faktiskt !

Lördag.
Åkte tidigt till Hallstahammar. Tävling vankades. Jag och Conrad hoppade in och körde Lindy ! Åh vad jag har saknat dansen, det var skitkul ! Tack så mycket för förfrågan (: och ritkigt bra gick det ju. Stannade iaf och såg hela tävlingen och sen när vi kom hem kollade jag och pappa på dansbandkampen hahaha, roliga ! Men som sagt jag kan itne riktigt rå för min uppväxt och all dansbandsmusik den har inneburit !

Söndag.
Sista dagen och det var inte kul. Gick mest och väntade på att tåget skulle gå. Var en sväng ut på landet hos farfar, fikade och så. Sen käkade pappa och jag och sen åkte vi till tågstation. Tåget var som vanligt försenat och jag älskar fortfarande SJ <3

Tack för en bra vecka alla inblandade !

    

THAT'S WHAT FRIENDS ARE FOR R. ?

jag vet inte vad jag ska ta mig till.
för mig finns du snart inte mer. jag hatar det men jag orkar faktiskt inte bry mig om inte du bryr dig.

det är tydligen alltid upp till mig ? eller  R ?


RSS 2.0