torsdagskväll

Håll i hatten medborgare ! Nu har jag sprungit Vår Ruset, 5km ba dumdumdum ! Heja mig, hejaheja.
Nu är jag hemkommen efter en riktigt fin biltur, jag körde självklart, gick ju alldeles strålande.. höll dock på att göra om samma misstag som med duvan.
Folket.. vejja för fan för fåglarna, de flyttar sig INTE, återigen INTE.. de står bara där och ser söta ut.
A men lilla pippin, sen när vi bilister badabom bara mosar er med våra jättemaskiner, då är ni inte så söta och kaxiga längre va ? VA ? ne tänkte väl det.

Imorgon har jag en enda lektion, hade det inte varit för uppdansningen hade jag skippat den( ja jag hade skolkat, jag är kapabel till det, pappas lilla flicka, nejnej, där misstog du dig)
En enda lektion innebär sovmorgon till 10:45. Visning av huset 10:30 ! Hallå ja, jag vill också se huset. fuck uppdansningen. Irriterad.


NU; Återgå till det jag höll på med, alltså softilation !

NATTINATTI BÄVRAR !


var lugn

jag använder min gamla telefonas, samma nummer osv. så ni som trodde att jag inte längre kan bli nådd, så är alltså  inte läget ! bara bomba mig, poppismadde

THURSDAY

Har damp i detta nu.. känner inte för att åka till skolan. Vill sitta kvar här och lyssna på Rix MorgonZoo <3 puss då.
En del fysisk aktivitet idag och jag har självklart laddat med en kolhydratsrik frulle, gröt osv !

Engelska; Film
Kulturhistoria; Film
Idrott; Lisa & jag har planerat in lite lekar, hej små barn
Dans; Genomgång, vilket innebär jävligt mycket koncentration
Senare; Springa vårruset.. varför i hela helvete ställde jag upp ?

Anyway, såg fotbollen, delvis igår. Bytte lag efter första målet. Heja Barca (Bajsa, om man läspar, klapp klapp). Vi får se vilka jag hejar på nästa gång.. det blir vad jag känner för oftast.


Mina vänner, fått kommentarer gällande flytten osv.
Så här är det, vi har hittat ett smäckta fint hus, bjudit på det, och hoppas nu kunna flytta in. Varför ? För att jag är enda barnet som bor hemma och snart får jag körkort, flyger ur boet och lever vuxenliv. Därför flyttar vi ut på "landet", för där vill Mamma och Anders bo, då slipper vi köpa sommarstuga också. Två flugor i en smäll. Sen kan jag väl säga.. vi måste ju tänka på katterna också, tänk vad fint dom kommer få bo nu, och kunna springa ut i det fria.
Det finns tom en koja på tomten, där ska jag bo. Det blir väl bra.

NU: Time for school !




HÄRLIGA TISDAG

HALLÅ JA !

Jaha, då är budgivningen igång.. ett nytt hus, nya möjligheter, mer festligheter ! Jaharå, hejaheja !
Tänkte hjälpa familjen på traven också, så är någon intresserad av att köpa vårat hus, ja men hör då av er; 070-1234567


Imorgon tar jag en redig sovmorgon.. följer med Lina och kollar på deras eventuellt nya lägenhet. Nu flyttar hela familjen förstår ni !


/M

tear

FAN FAN FAN

... telefonen har blivit fuktskadad, bähä, gråter.

SM HELG - HEJA HEJA

HEJ FANZ !

Befinner mig i Karlstad, soliga Karlstad !
Klockan 08:00 imorse lämnade jag och min mor vår boning, drog förbi Tannefors för att lämna in en film. När vi börjar närma oss ett rödljus ser jag en duva på promenad över vägen, jag börjar sakta in men inte alltför mycket eftersom det är grönt och jag tänker att duvan snart kommer flyga iväg.. men ack så fel jag hade.. Min mor kollar bort i denna sekund och ser inte duvan, i panik skriker jag "mamma hallå, vad fan gör jag" mamma panikar också och får inte fram något vettigt svar, det hela slutar med att jag kör över och stannar över duvan.. chockad över att ha mördat någon fortsätter jag doch färden framåt i gapskratt tillsammans med min mor, vi båda bokstavligen grinar. Min mamma vänder sig om för att se om duvan ligger kvar, jag kollar i backspegeln.. ingen duva ! Vi kommer ut på stora vägen stannar för att se om duvan på något sett fastnat.. ingen duva ! Min mor och jag fortsätter vår trip som frågetecken.

Ja det var en av de lustiga händelser vi varit med om under vår cirka 24 mil långa resa.

Just i denna stund sitter jag på en något träig stol i Bengts hus i Molkom.. här har jag spenderat några tillfällen som ung flicka. Bengt är min mammas kusin.
Tidigare har vi besökt andra människor i denna tjocka släkt. dagen har varit väldigt trevlig.
Nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig. tävling imorn och jag är taggad ! MAXAT, SM BARRA ! kommer bli great


NATTINATTI GULLISAR HÄLSAR MADDEFLOJN ! the one and only

HÄRLIGA TISDAG

Såg precis " Aqua gör comeback efter 10 år " och gav ifrån mig ett glädjetjut. Äntligen, bara fram med micken, tofsarna på huvet och inkalla min bror som agerar bakgrundsdansare och jag är 8 år igen ! Precis som ingenting har hänt, mima på som bara fan. Älskar Aqua <3


Nä min gullegrisar, trots paniken över engelskauppsatsen är jag skapligt glad. Två glädjande nyheter har jag fått; slipper skriva fördjupningsuppgiften i Historia, och jag fick 27/30 poäng på Historia provet om Andra Världskriget, hejaheja ! Dessutom vankas SM till helgen, och fest på det, återigen; glädjetjut och hejaheja !
Sen insåg jag för inte så längesne att trots mina inköp idag kommer jag ha precis så mycket pengar som innan inköpen imorn igen, älska studiebidraget. Precis som jag inte rört pengarna, det är väl skönt va ? Jaaahaha då.




Nu ska jag nog dra mig neråt, kika lite TV, bara vara, koppla av, ta det piano ...osv. Sovmorgon imorgon. börjar halv 1 ?!
Glad tjejja_91, kommer sova gott inatt.



/M

döda mig den som kan

Att skriva den förbannade engelska uppsatsen var svårare än vad jag anat, än så länge har jag inte skrivit en rad. Duktig tjej ! Så jag antar att det blir sent ikväll.. kanske ingen skola alls imorgon ? SKÖNT .. fast fan, måste gå på baletten, m...ås...t..eee

Ska återgå till (icke) skrivandet.

SHALÅÅM MINA FAGRA LÄSARE

och söndag skulle vara vilodag ?

Helt räligt mina vänner, jag har fan pluggat hela jävla dagen ! Men har verkligen inte orkat ta tag i engelskan.. får göra den imorgon om jag så ska behöva sitta uppe halva natten. Försökte börja, men kände bara hur jobbigt det var och tv:n lockade liksom, skitsamma tänkte jag och la mig i min fina säng.

Aja, nu har jag ont i huvet så ska lägga ifrån mig datorn och fortsätta med tv tittandet.

/M

OSÅ VAR DET KVÄLL

Goder afton nötter, här sitter jag i min säng och tittar på Eurovision song contest ! Mys med mig själv (a la blondinbella).
Har pluggat hela jävla dagen. Vi har haft gäster men dom orkade jag inte med så har spenderat största delen av dagen, isolerad i mitt rum ! I've had he best time ever, hihihihihihii.

NU; sluta ögonen och invänta John blund !

NATTI !

HEJAHEJA

ÅH HURRA !
Vi har fått våra tv-kanaler och jag har kanske varenda kanal på hela jorden, jag är glad tjejja nu ! Äntligen kan jag se Fråga Olle på onsdagar.. och jag kan se på Disneychannel om jag vill, tom. Cartoon Network, eller Toondisney, det är lycka bebisar, ren happiness !

Fast..

ÅH NEJ !
Jag har Tv1000 Action = massa skräck, verkar vara skräckafton just idag.. jag är mörkrädd vill jag bara poängtera men helt besatt av läskiga movies så att säga.
Såg att jag precis missade Saw IV ! Fanfanfan ! Till min besvikelse.
Men som mamma brukar säga; Det går fler tåg" Och det har hon ju så rätt i, lilla mamman, pluttinutt.

GODNATT DÅ FOLKET - nu ska jag läsa första kapitlet i Candide, jättetaggad.

TORSDAG

Kära små barn ..

Idag när jag kom hem från skolan möttes jag av en vidrig syn. Mitt rum såg ut som ett bombaderat Irak ! Panik ! Det hade jag verkligen inte tid till, eller ork för den delen ! Vad i helvete var reaktionen när jag fick se mitt ommöblerade rum.
Men, jag tog mig tid och städade ordning. Sen stoppade jag lite mat i munnen, pannkaksplättar, mumma ! Nu ska jag fortsätta plugga. Men jag har en glädjande nyhet. Imorgon rullar min lön in och har precis kollat hur mycket ! Feta cash säger jag bara, feta barra ! Glad tjej !

Bubbel at my crib imorgon också kom jag på ! Hejaheja, kul jul ! Tagga !

/M

böhö va ?!

Okej, det här har vi kvar att göra i skolan:

- mattetenta
- uppsats i engelska
- redovisa engelskbok
- göra klart och lämna in epokbok i Kulturhistoria
- redovisning om Cuba
- svenskprov
- fördjupningsarbete i Historia
- koreografera ett solo i dans
- grupparbete i dans
- egen idrottslektion


kul, längtar till söndag <3

JÄVLA ONSDAG, RENT UT SAGT

Hej mina små charmtroll !

Är på sjukligt dåligt humör idag..men ville bara säga att jag lever, men dock så lever jag ett mycket stressigt liv !

Och sen ville jag säga grattis till min lilla kaka Andreas Linghammar, han blir 19 barre idag !

/M

bähä !

NP i matematik imorgon

ehm

gråter


HELGEN !

HÅ I DET BLÅ !
Jisses amalia vilken helg.

Åkte till Jönköping i fredags till Linn, vi gick ut och åt, det blev kinamat !
Lördagen spenderades till största del i en äckligt varm idrottshall. Yes, gick till final i buggen denna gång, taggad inför SM. Dessutom lyckades jag och Linn ta tag i en del. Skönt ! Fick även lite mer glada nyheter idag angående det.
Lördagskvällen blev blöt ! Lisa och Jencan kom hit så korkade vi upp champagnen och dök i plurret ! Efter någon timme rullade tre pojkar vid namn Mattelatte, Oscar och Claes in och den blöta festen hade bara börjat.
Fantastiskt hur man kan tappa allt förstånd när man sitter i en varm jaccuzi med härliga varma ångor och sörplar i sig alkoholen.. det blev kankse lite för mycket vil säga. Men fy bubblan vad roligt vi hade, och det blir en repris inom kort mina vänner !

Imorse vaknade jag upp med Lisafisa vid min sida. Båda aningens aningen bakfulla. Helt sinnesjukt, och jag visste vad som väntade mig. X antal timmar på arbetet.. var kanske inte så roligt med jag lyckades stå ut.. runt sju någon gång släppte i alla fall huvudvärken och jag kände mig som en människa igen.

Nu har jag så in i helvete (förlåt) ont i fötterna ! Allt dansande och allt spring på jobbet gör att mina fötter sakta men säkert tynar bort.. känner att tre danslektioner imorn inte kommer göra det hela bättre, snarare tvärtemot.



Det kommer bli en jobbig vecka, skola och träning, ev jobb. Stressa hit stressa dit !
SOMMARLOV NU !



Kriverar !
/M


SAY WHAAT ?!

GAHAAAAAAA, STACKARS SMÅ BARN. KORTARE SOMMARLOV ?! FINNS JU BARA INTE PÅ VÄRLDSKARTAN.
TÄNK ER, SOMMARLOV LIKA KORT SOM JULLOVET ? HÖÖÖ HÖ MÖHÖÖ VA ?!


skönt att jag börjar bli stor så jag slipper ta del av detta hemska.. fuck, jag har ju snart inget sommarlov.. alls
deprimerad

IDAG ÄR DET FREDAG ! MUMS

HOWDY COWBOY !

Läser tidningen, fick lite inspiration, därför denna något annorlunda hälsningsfras !
Håller på att skolla mina händer medan jag skalar mitt ägg ( JA JAG TYCKER OM ÄGG) och läser min favoritdel i Corren, "ordet fritt", lysande ! Älskar att läsa alla dessa klagomål. Till exempel så tycker "Granne med skräpet" att alla Vikingstabor ska kasta sitt skräp. Intressant att han drar ALLA Vikingstabor över ett streck. Lilla gubben, vilket problem va. Känner att denna person är något äldre och har lite för mycket tid. Men till gladare nyheter. "Jonathans mormor" vill ge en stor kram till de som medverkade i "Trollkaren från Oz". Mysig mormor, nuttinutt.

Nu tänkte jag att jag skulle borsta gaddarna. Sedan är jag klar. Yes, äntligen klar i tid så jag slipper stressa. Känner dock lite ångest över att komma till skolan. Vi..ll..in..te..ha..en...ge..ls..ka..pr..ov...ooooh no !


HEJDÅ FISAR ! HA EN TREVLIG KVÄLL !

MOTHERF TORSDAGKVÄLL

Åh halleluja vilken hektiskt kväll ! Hemma vid halv 11 och hade inte packat ! Dessutom såg min garderob ut att ha exploderat.. och för att hitta det jag ska ha med mig i helgen var jag tvungen att städa denna, dock lite snabbt och slarvigt. Har nu landat i min säng, klarpackad men uppe på högvarv ! Ska berätta om dagen:

Gick på 1 av 2 lektioner idag. Är 2 lektioner för mycket att begär akankse ni tänker. Ska förklara mig.
Halv 12 imorse (?) var jag redo att hoppa på cykeln och bege mig till skolan. Men så fort jag klivit ut genom dörren börjar det nästintill spöregna, ingen hit och jag bestämde mig för att ta bussen.. men jag skulle komma cirkus 30 min försent till idrotten.. tänkte då att jag skiter i alltsamman. Väntade och väntade tills jag slutligen tog bussen och iaf hann med en danslektion. Men den förgäves, ja visst skulle vi gå igenom koreografin till föreställnigen på lördag.. som jag ska vara med på.. NOT ! Fuck och helvete vad arg jag blev ! (ber om ursäkt för valet av grova ord men nödvändigt för att få fram min ilska) Den här dagen har med andra ord inte varit alls för bra, heller inte vädret !

Nu, trött och trött ska jag inte min vanliga sleepmode. Imorgon väntar ett nationellt prov i engelska på mig, längtar så !

/M


TORSDAG

GODER MORGEN !

Gick upp alldeles för tidigt, har gått och blivit en riktig durasellkanin vad gäller att fixa sig på morgonen. 10 min ba o sen är jag klar ! Okej kanske ser ut där efter sen, men jag ska bara till skolan, pallaballa festsminket.

Har precis avslutat min breakfast, blev yoghurt med crunch och två mackor ! Gott ! Frukost är bland det bästa jag vet, dagens bästa mål. Liksom det man längtar efter vid sängdags. Mumma !


Ikväll blir det dansföreställning, ställt in mig på detta så det får helt enkelt bli så, om jag så ska gå själv (hahaha mobbad) Men det blir nog bra, när jag kommit hem ska jag packa. Just fan, beställ biljett ! F-Å-R I-N-T-E M-I-S-S-A !
Åker till min groda imorgon, tävling lördag in Jönköping. Skönt att slippa gå upp så jädrans tidigt.



Eyy, see ya mate !

NATTLIGA HÄLSNINGAR

Eftersom jag sov middag i ungefär 2 timmar tidigare idag och har sovmorgon imorgon har jag faktiskt fått tillåtelse av mamma att vara uppe lite längre idag. Det är därför jag är vaken, vaken vaken, men inte naken ! Haha what.. töntig.

Hann med en liten runda i löparskorna ikväll, och ett dopp i jaccuzin, ljuvligt. Sånt där som behövs ibland.. kanske oftare ! Nu ska jag softilera framför tv apparaten ett tag till innan jag intar sleepmode.
Imorgon väntar idrott och street .. vet inte om det är värt att ens kolla sig i spegeln, går nog till skolan i nattsärken.. jag har en pyjamas med Snobben på, han är söt han, jag är rött söt i pyjamas hihihi, fniss



ZZzzzzleep tight !

ONSDAG !

Bebisar hej, hemskt mycket hej !

Historiaprovet gick ju mäktabra ! Lycklig, ja det är jag, stressar jämt upp mig i onödan, why, jag är ju bäst ?

Happ, skoldagen gick skapligt fort, jag menar jag är ju redan hemma, mätt och belåten efter att ha slukat en himla massa kycklingsallad. Lagade även till en Subs med fet jävla ost ! Så nu är jag redo för en liten lur. Mellanmål och sovstund. Kan ju inte bli bättre !


Så, so long suckers, gong to bed now, ikväll vankas det lite dans, ska bugga loss. Slå klackarna i taket, köra ba !


HAJHAJ


-



det är ju sånt här som gör ens dag, när man får klart för sig att folk bryr sig.
tack kickan, tack <3
all kärlek till dig.


det är sånt här jag roar mig med när jag inte orkar plugga

Today, I sent everyone a text on my phone book saying, "Happy Star Wars Day!!! May the Fourth be with you!!" I forgot to uncheck my exgirlfriend's number. She texted back, "one of the many reasons I broke up with you." FML

Today, my husband and I got back from our honeymoon and we saw his mom's car in front of our house. When we walked in she asked us so many questions about our trip. The first question she asked my husband was, "Were you satisfied with her in bed?" FML

Today, I had my first real meeting with my girlfriend's parents. We had dinner at a pretty upscale restaurant and everything was going great. When the check came, I offered to pay and I stood up to take out my wallet. When I opened it, 3 condoms fell out on the table in front of them. FML


Today, I was about to lose my virginity with my girlfriend of 2 years, when I got an urgent phone call from my 9-year-old sister, telling me I had to come home immediately. My grandma fell off the toilet and got stuck between the bowl and the wall. I'm not making this up. FML

Today, I was laying in bed naked and blindfolded. I told my boyfriend he could do anything he wanted to me. About 30 minutes later I get out of bed and find him in the computer room play World of Warcraft. His friends needed him. FML

Today, my boyfriend was going down on me. Right as I was really getting into it, he pauses, frowns, and says, "I think I see the pee hole." FML



hahahaha den sista dödar mig !

MAAAAAAAAT

Jag är såååå sugen på tacos.

Tacostacostacos, det bara ekar i huvudet på mig ! Dreglar snart !







Visste ni förresten mina vänner att Skärgårdsdoktorn blir film ! Jag ska vara med i en film, sååå excited !

/M - also known as Ebba Hultqvist

denfemtemajtvtusennio

Tjabba landkrabbor !

Idag valde jag att stanna hemma från skolan, blev deprimerad när jag såg vädret utanför.. det regnade, inte värt att gå till skolan. Sängen var mer lockande.

Ne skoja ba..

Jag har anledning att vara hemma, faktiskt. Lovar !

Har ett dilemma, ska jag plugga nu ? OCH sen, eller ska jag plugga sen. Eller så jag gå på dansföreställning ikväll.
Tror jag skiter i allt faktiskt.

Skoja igen.

Jag ska plugga.. men först kolla på en film, kanske somna till.
Låter ju utmärkt. Vet hur avundsjuka ni är. Rätt åt er.

So long suckers !

gråt inga tårar mer för min skull

Fuck, fattar inte .. jag vet inte hur man gör.
Ledsen att göra er besvikna, det blir inget videoinlägg mina snuttisar.


hohoho

Nu ska jag göra ett försök att lägga in en video ! Hoppas att jag har turen med mig.

To be continued .. spänning i luften

FNITTERI FNITTERA

Obóy mina småglin !

Herre min skapare, jag har pluggpluggplugg upp över örona kan jag tala om. Det är så djävulskt jobbigt att läsa, och i historiaboken förstår man knappt ett ord, Hitler hit Hitler dit, deflaton och inflation. Okej nu fick jag mig själv att framstå som dum i huvet. Of course, I understand the meaning av både orden deflation och inflation men att läsa en massa text omkring dessa gör mig djupt förvirrad. Och trött, nästan så jag somnade i kakburken.

Kanske inte schysst att börja mitt inlägg med klagomål, men vet ni vad mina vänner.. det kommer mera, mera mera mera.

Idag blev jag så förbenad på danslektionen. Det hela böjade med att vår älskade danceteacher påminner mig om min komplitteringsuppgift som innebär att jag MÅSTE gå på två dansföreställningar den här veckan och sedan lämna in en skriftlig recension om de båda. Fuck of and die bitch. Jag har ta mig tusan ett liv ! (Ja tro det eller ej det har jag faktiskt)

Imorgon måste jag, bara måste jag plugga historia, känner pressen på mig, mvgmvg ! Onsdag har jag träning på precis den tiden då en dansföreställning ska äga rum. Kan inte missa, får inte, ! tävling på lördag och SM inom kort. Fredag åker jag till Linn direkt efter skolan. Funderar på om jag kanske kan offra mig att gå på torsdag. Dock slår jag vad om att något annat VIKTIGARE kommer upp. (Hoppas jag måste arbeta)

Förstå min irritation. Bara för att jag råkar ha ett liv utanför skolan och inte kan medverka på Ljunkan på stan eftersom jag ska tävla då måste jag göra något för att kompensera för detta. Say whaaaaaaaat ? Jag måste faktiskt säga att detta är orättvist med tanke på att jag faktiskt är med på danslektionerna fast jag inte behöver och att jag idag dessutom var inhoppare för Mallan som var at the dentist. Döda mig !


Anyway fanz.
Återkommer med något roligare i ett annat inlägg. Lovar, jag bara lovar.


Blöt puss !

fly förbenad

har lust att döda någon..

RSS 2.0